Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Объркана, властта по...
Объркана, властта почва пазърлъци: Пиарът на Борисов заплаши с разкрития, ако не спрат атаките

Объркана, властта почва пазърлъци: Пиарът на Борисов заплаши с разкрития, ако не спрат атакитеПиарът на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова заплаши, че и тя има какво да разкаже, ако атаките срещу нея продължат. По-рано днес обвиняемият бизнесмен Васил Божков написа в нов пост във Фейбсук, че Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно и призова премиера да каже защо. 

"Тя идваше и със свитата си - приятели, съпруг, семейство. Вие започнахте да й предлагате всичко. Шехерезада така и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, много се ядосахте...Шехерезада Ви каза - “не смей” и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба", отговаря от своя страна Арнаудова с история, в която тя е Шехерезада, а Божков - Али Баба.

В поста си във Фейсбук тя обяснява, че нейният баща е работил за хазартния бизнесмен още от 1998 г. "Спомнихте си за него, когато един ден давахте от натрупаното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, точно като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за правителството. И започнахте да я търсите. Имахте тактика! Предложихте на служителя си и официален договор, каляска и бонус - на стойността на една Ваша пура, пак тайно. Всичко това, за да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше... Намерихте я през робите си", пише Арнаудова. 

Въпреки тази тактика на Божков обаче тя внимавала. "Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и сега се криете. Не смейте да ме плашите, не я е страх Шехерезада! Тя не е разбойник. Семейството ми и приятелите ми - също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте избирателно", предупреждава пиарката и съветва Божков: "Оправете си сметките с хазната, ако искате да не останете в историята като разбойник! Или стойте на дървото, докато можете...Големите мъже не ги е страх от големи мъже, Али Баба. И не нападат жени. Явно нито сте голям, нито сте мъж"

"Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината! Но да сложим начало на приказката, а ще дойде време да й сложим и дебела червена точка, Али Баба... (това го помните, нали, Али Баба?)", пише също Севделина Арнаудова.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.segabg.com/

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Гузна Севда, обидена отговаря на Божков: Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте!

Божков разшири атаката към най-близкия кръг на премиера

Борисов пред "Дневник" с три клетви и заклинание: "Не ме занимавайте с един изнасилвач!"

Васил Божков пусна снимка с лавина: IG подценява интелигентността нанарода, VG и ББ смятат, че чрез медиите могат да заглушат всеки скандал

Божков: Имам доказателства, че съм дал 60 млн. лв. на Борисов

Васил Божков: „Дадох на Борисов и Горанов 60 млн. лв.”

Биволъ >> Сигналът на Васил Божков: Имам снимки, записи и свидетели за 60 милиона, дадени на Борисов

Ако Борисов не удари сега, ще унищожат него и страната - част II

Има ли защо властта да се страхува от Божков и да натиска медиите. Паякът – част I

Прокуратурата: Божков е регистрирал едва 212 артефакта, досега са намерени 3385 (Снимки и видео)

Васил Божков: В прокуратурата доказвам рекета от управляващата #хунта /схема/127526