Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Октай: Граждани на Б...
Октай: Граждани на България, не давайте да ви използват в етническия сблъсък, който е целта на мафията

Октай: Граждани на България, не давайте да ви използват в етническия сблъсък, който е целта на мафиятаГраждани на България, не давайте да ви използват в етническия сблъсък, който е целта на мафията. Тази мафия в лицето на Ахмед Доган и Бойко Борисов ще се скрие зад този етнически сблъсък, за да оцелее. Това призова бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред Фрог.

 

Той е възмутен и силно притеснен от случващото се в парка „Росенец“, където се допускат хора на ДПС, голяма част от които са облечени с фланелки с образа на Делян Пеевски. Хора, с портрета на Апостола Васил Левски се спират от грандиозен полицейски кордон. Полицаите са категорични, че вътре ще влязат само хора на ДПС.

 

Октай допълни:  Наблюдаваме организирано струпване на привърженици на Доган с автобуси от Южна България. Всички са с отличителни партийни белези. Това е изключително опасна провокация от страна на Доган, окопавайки се в този анклав и знаейки, че там ще пристигнат много други протестиращи.

 

И след вчерашното изявление на Бойко Борисов за това , че Доган тябва да бъде опазен, за да се опази етническия мир, е достатъчно показателно, че двамата се опитват по този начин да запазят властта си на всяка цена.  В тези протести пристигат само от Южна, а не от Североизточна България.  Това показва, че Доган използва само фанатазирани свои привърженици, готови за крайни действия. Ако Доган не преследваше сблъсък, той не трябваше да събира тези хора там.  А с бездействието си, премиерът на България е готов да подкрепи този сблъсък.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Младите ще спасят България! Празните срещу пълните чекмеджета – идете си с мир!

Полицията преби протестиращи, петима полицаи ритат паднал човек (видео)

Полицаи пребиват зверски протестиращи, докато спрат да мърдат! (ВИДЕО)

София се надигна! Десетки хиляди демонстрират с искане за оставка на правителството!

Адв. Хаджигенов: Протестът ще ескалира

Мая Манолова: Очаквам вълна от протести до падането на Борисов

Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма

 

 

 

 

 

 

130134