Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Опъва ли премиерът Б...
Опъва ли премиерът Борисов чадър над спортния министър Красен Кралев. Притежава ли огромна вила под „СПОРТПАЛАС“ Кралев

Опъва ли премиерът Борисов чадър над спортния министър Красен Кралев. Притежава ли огромна вила под „СПОРТПАЛАС“ КралевТогава зададохме въпросите:

1. Защо Красен Кралев не е декларирал пред КОНПИ натрупаното до момента имущество, влогове, акции и др., които притежава?

2. Наистина ли се е сдобил с имот през 2013 г.,  с цена на придобиване  528 979 лв. и квадратура 740 кв.м., което ще рече 365 EUR. на кв.м.? Според справка от сайт за недвижими имоти, кв.м. на имот в Драгалевци през 2013 г. е на стойност между 853 -900 EUR. на кв.м.

3. Кой ще извърши проверка за притежавания имоти на Красен Кралев, в действителност кога точно е придобит, тъй като този имот  е деклариран и през 2007 г.  пред Сметна палата, но на коренно различна цена с друга квадратура?

4. Каква е точно квадратурата на имота 740 кв.м. или 820 кв.м.? (според декларация от 2017 г. имота е 740 кв.м., а според декларация от 2007 г. 820 кв.м.)

5. За каква точно сума е придобил този имот   528 979 лв. или 47 674 лв. ?   (според декларация от 2017 г. имота е закупен за 528 979 лв., а според декларация от 2007 г. за  47 674 лв.).

6. Как така изведнъж Красен Кралев се оказва и с налични средства от 286 000 лв., които декларира  през 2017 г. пред Сметна палата?

7. Как така изведнъж тази сума от 286 000 лв. се появява, защото през 2016 г. , той изобщо не е декларирал такива спестявания? Това ще рече, че  на месец от други дейности е спестил по 23 833 лв., за които спестявания няма информация, от каква дейност са спестени?

8. Каква друга дейност е развивал министър Кралев през 2016 г., когато е бил действащ министър след като каза, че не е собственик на фирмите, а ги е прехвърлил на майка си Султанка Костова Кралева, която е родена през 1928 г. т.е. вече на 91 години.

9. Ще бъде ли поискана  НЕЗАБАВНАТА оставка министър Кралев, от премиера Борисов за това, което е сътворил през годините министъра на младежта и спорта, относно подадените декларации с невярно съдържание?

След публикацията на материала,  изкочиха нови и доста шокиращи подробности, и за други имоти на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

АФЕРА за пореден път се обръща към оторизираните институции,  като НАП, прокуратура, КОНПИ и други, дали ще се размърдат  най-сетне и извършат проверки за установяване произхода на финансовите средства и притежаваните имоти от Красен Кралев и семейството му.

В допълнение задаваме и следните въпроси:

Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна  вила в  комплекс „Чайка“ (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива?

Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас  ли се намира ?

Вилата на няколко етажа ли е,  с огромни стъклени панорамни стъкла, отдолу край асфалтовият път?

Има ли  двоен гараж и плувен басейн над него по стълбите нагоре към двореца?

След публикацията на АФЕРА от 08.04.2019 г.,  казвал ли е Красен Кралев пред негови познати, че Бойко Борисов го пази и няма да го махне от поста министър?

Ще се размърда ли и Варненската прокуратура да извърши проверка по случая или апелативният прокурор на Варна – Владимир Чавдаров, ще продължава да дава указания по НОВА, как кокаина намерен в морето край Шабла, трябва да се разрежда в съотношение 1:3, защото откритият кокаин бил с висока чистота над 90% и, ако не се разрежда е  опасен за употреба?

Ще  бъде ли поискана „НЕЗАБАВНАТА“ оставка на Красен Кралев?

ОПЪВА  ЛИ  ПРЕМИЕРА БОРИСОВ  ЧАДЪР  НАД МИНИСТЪРА НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА КРАСЕН КРАЛЕВ?

Притежава ли апартамент в луксозния  яхтен комплекс от затворен тип „Порт палас“ на „Слънчев ден“ Красен Кралев на негово или на друго име?

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ОЩЕ ЕДИН МИНИСТЪР С ТЛЪСТ ИМОТ... ХВАНАЛА ГО АМНЕЗИЯ!>> Красен Кралев „забравил“ да декларира палат в Драгалевци! Вижте скандалните плетеници от имоти, акции и пари на спортния бос!


95884