Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Оракул на ГЕРБ предв...
Оракул на ГЕРБ предварително вещае порочни избори >> Георги Марков: Президентът ще оспори честността на избори 2019

Оракул на ГЕРБ предварително вещае порочни избори >> Георги Марков: Президентът ще оспори честността на избори 2019“Усещам у президента нагласа за поставяне под съмнение на честността на изборите, които ще се проведат у нас тази година - европейските и местните, които ще спечели ГЕРБ.”

Това заяви пред “24 часа” депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков в коментар на новогодишното обръщение на държавния глава към нацията.

И се аргументира: “Доста натрапчиво през последните месеци той упражнява правото си да отправя послания, в които прави намеци, че в България няма условия за свободни избори. Дори се стигна до парадокса да намеква с положителен знак за Костинброд - зловещ политически спектакъл, в който за първи път от новата ни история беше опорочен предизборният ден, а гражданите бяха лишени от конституционното си право да формират свободно политическата си воля.” Георги Марков изтъкна, че по този казус българският съд се е произнесъл с влязло в сила решение - че закононарушение с бюлетини в изборите през 2013 г. няма.

Депутатът и бивш конституционен съдия добави, че никъде в Централна и Източна Европа не се гласува с машини, за каквито държавният глава настоя в новогодишното си слово.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Възхвала като за Сталин,Ленин, Димитров ! ВИЖТЕ* >> Георги Марков в откровена изповед: Само комплексарите не харесват Бойко (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Умозаключения от агент Николай* >> Георги Марков: В България управлява правителството, а не неправителствените организации

Унгарски шамар за Борисов! Опитомените медии мълчат

Слугата на властта* >> Георги Марков: Меркел нарича Борисов "скъпи", Макрон - "мон шери", той е любимец на Европа

След натиска на патриотите* >> Борисов дава заден за Истанбулската конвенция! Уплашил се от позицията на Църквата

Първо "не" на Истанбулската конвенция в парламента!

Псевдо драми* >> Георги Марков гневен: Няма да гласувам за третия пол


85609