Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ОСТАВКА! Няма нужда ...
ОСТАВКА! Няма нужда от разяснения и превод! Просто - ВСИЧКИ ВЪН! (ОБНОВЕН)

ОСТАВКА! Няма нужда от разяснения и превод! Просто - ВСИЧКИ ВЪН! (ОБНОВЕН)Коментар на Гражданско Движение „ДНЕС“ 

Партията на Валери Симеонов – НФСБ бе така любезна да ни преведе и разясни какво искал да каже лидерът ѝ?! Оказва се според тях, че всички сме прости, луди, неуки, глухи, слепи и политически зомбирани.

Т.нар. Национален  фронт за спасение (НФСБ)... партията на Валероподобните  от цялата страна, както и на тези, които  обитават от тяхно име министерски и зам.министерски кресла и търкат депутатските банки... е на бойна нога! Партийният вожд е под заплаха! И тъй като според тях ние сме неграмотни и загубени в превода на изказването на Валерко, то те така всъщност се и самозатвориха и влязоха пълноценно в клуба на политическите идиоти!

В понеделник всички ние, заедно с „кресливите майки“ и с техните „уж“ болни деца ще поискаме  оставката на Валери Симеонов. Там, пред Министерски съвет ще бъдат и всички българи, които са лъгани, обиждани, окрадени. Всички, които властта на Бойко-3 обруга и направи на маймуни!

Вярно е, че в България политиците не са стока, вярно е, че всички те са от един дол дренки, вярно е, че всички – и власт, и опозиция са от едно котило, и че единственото, от което се интересуват е да си пълнят джобовете, но вярно е и това, че и такова безочие и самозабравяне на управляващи никога не е било, никога не е имало и никой не е бил чак толкова дебелокож и прост!

Всеки овластен трябва да отговаря за думите си и най-вече за делата си. В цивилизованите държави за грешките, предателствата и безобразията спрямо народа се плаща с ОСТАВКА! С ОСТАВКА се плаща и дори при дребен гаф! А у нас? У нас всички знаем как е... 

И затова крайно време е това да започне да става и у нас, да започне да се случва и тук в България, защото много станаха вече политическите трупове край нас... И направо смърди. Въпрос на достойнство е те - тези политически паразити, станали смърдящи и никому ненужни трупове сами да се самоизметат или ние всички заедно да ги изметем…! Барабар с главния им ВОЖД!

 

 Движение  

Вижте още:

Брутализмът на Симеонов и властта задминаха дъното! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >>

Движение "ДНЕС": Заедно да извикаме ОСТАВКА! За вицепремиера Валери Симеонов!

НОВИНАТА НА ДЕНЯ:<br>Брутализмът на Симеонов и властта задминаха дъното! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >> 

**************************************************************************************

Нескопосано изхлузване* >> НФСБ: Валери Симеонов не е поставял под съмнение здравния статус на болните деца

„Националният фронт за спасение на България остро осъжда манипулацията на думи на вицепремиера Валери Симеонов и използването на децата с увреждания за политически цели, а именно дестабилизация на правителството“. Това се казва в позиция на партията, изпратена до медиите.

В интервю Симеонов коментира за майките на деца с увреждания, че са „…една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство и грижа за тях...".

„НФСБ не поставя под въпрос болката на всички майки на деца със специални потребности или съдбата на всички хора с увреждания в България. Лидерът на НФСБ също не е поставял под съмнение здравния статус на безспорно болните деца, но с израза „уж“ се е възмутил от недопустимия стремеж на някои майки-лидери на протеста и председатели на опозиционни партии да използват нещастието на тези деца за комерсиални и политически цели”, се изтъква в позицията.

От партията са категорични, че злоупотребата с нещастието на децата с увреждания е недопустима. НФСБ настоява тези най-уязвими членове на нашето общество да не бъдат използвани за политически цели под никаква форма, се посочва още в съобщението.

„Проведената лъжлива медийна кампания, ваденето на думи от контекста, безсрамното яхване на проблема с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията начело с БСП е позор за парламентаризма и политическия живот в България“, изтъкват също от НФСБ. 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:  

НОВИНАТА НА ДЕНЯ:

Идиот! Вън! ОСТАВКА!

Оставка!* >> Симеонов за майките: "група кресливи жени", спекулират с "уж болните си дец

Майките окупираха парламента. Търсят Валери Симеонов

Майките на децата с увреждания от Враца искат оставката на Валери Симеонов

Идиот! Вън! ОСТАВКА!

Система, зачената в грях

Оставка!* >> Симеонов за майките: "група кресливи жени", спекулират с "уж болните си деца"

Майките окупираха парламента. Търсят Валери Симеонов

Система, зачената в грях

"Системата ни убива": Ще ви изненадваме, докато Бойко Борисов не изпълни мъжката си дума

Гневните майки: "Борисов, ще ни гледаш ли децата, докато ние ти вършим работата"

Майките на деца с увреждания нощуваха на "Дондуков" пред МС

Блокада на бул. „Дондуков”: Палатките на майките на деца с увреждания остават

Майките на деца с увреждания опънаха палатки пред Минестерски съвет

Майките гневни: "Споразумение няма! Не може да чакаме да се наиграете! Безобразни сте! Довечера на протест!"

"Системата ни убива ": Властта цинично и нагло се подиграва с децата ни! Позор! Няма да чакаме поредната лъжа!

"Системата УБИВА всички": 10 октомври - сряда, 17:30 ч. Протест пред Министерски съвет! Да потърсим отговорност от Бойко Борисов!

Протестът на майките на деца с увреждания се мести под прозорците на Борисов

Майка на дете с увреждания: Борисов да застане като мъж срещу нас 


79204