Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Осъдиха медсестра, и...
Осъдиха медсестра, изнудвала любовника си

Осъдиха медсестра, изнудвала любовника сиМедицинска сестра от западната турска провинция Айдън беше осъдена на 20 месеца затвор. Тя бе призната за виновна по обвинения в изнудване на своя любовник, който е бил женен по това време, предадоха турските медии.

42-годишен бизнесмен е завел дело срещу медицинската сестра за изнудване, след като неговата любовница го заплашила да покаже на съпругата му видеозапис как правят секс. Според документите по делото двамата са имали извънбрачна връзка и медсестрата заплашвала мъжа, че ще покаже на жена му секс записите.

Съпругата на бизнесмена видяла разменените съобщения между двамата и подала молба за развод. Тя обаче не видяла записите, посочва агенция „Йени Асър“. Ядосаният бизнесмен прекратил и връзката със своята любовница. Нещата обаче не приключили дотук. Медицинската сестра предприела нова тактика, в която включила и своя бивш приятел. Той отишъл при бизнесмена и му казал, че записите ще бъдат разпространени, ако той не плати 50 000 турски лири. Бившето гадже на медсестрата също е бил признат за виновен по обвинения в изнудване и осъден на 2 години в затвора.

 

Източник: https://fakti.bg/


80575