Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / От задната седалка н...
От задната седалка на „Тойота“, не можеш да впечатлиш „Фолксваген“, та ако ще и Бойко да те вози

От задната седалка на „Тойота“, не можеш да впечатлиш „Фолксваген“, та ако ще и Бойко да те возиСъс сигурност за габровските стандарти да стигнеш до задната седалка на премиерската Тойота си е голямата работа! Още по-голямата работа в собствените си очи е всяка година на карнавала на хумора и сатирата в Габрово да се облечеш в кожено манто, тъмни очила и с две пушкала в ръцете да покажеш на цяло село че, и ти си страшен като батко.

В София пък точно обратното? Пред чужденците се правиш на юпи и припкаш с раничка на гърба, остроумничиш на премиерското килимче, а по уж значимите икономически форуми провеждаш основната си дейност - надуване на балони за единица време.

Шизофренично поведение, което в крайна сметка завърши с пълно фиаско.

Г-н вицепремиер, вие превърнахте втората позиция в изпълнителната власт в кръжок по приложна икономика за гимназисти.

Защо не започнете направо да обикаляте училищата и да провеждате открити уроци заедно с веселия и щастлив от провала Росен Плевнелиев!

Може да поканите и лицето арх. Станиславов, който представлява Българския автомобилен клъстър, а междувременно с Мирослав Боршош ошушкаха НДК през ремонта за Председателството през 2018 г., когато Вие угодно си затворихте очите, за да не нарушите омертата.

Всъщност, много ще Ви отива, заедно с веселия президент и крадливия архитект да направите мозъчен тръст за преговори с ключови инвеститори и да предлагате услугите си и на други държави, които искат да се закопаят.

Може и Малина Крумова да поканите, за да плашите жените, ако в делегациите има и такива. Надяваме се, че не сте били в този състав и по време на преговорите с „Фолксваген“ и в типичен за Вас стил да сте им говорили с драматично назидателния си подход на даскал.

Последната Ви реч, на откриването на кампанията на г-жа Фандъкова беше абсолютно доказателство за това. Една леко укорителна философка логорея, която показа, че освен приказки друго няма какво да осмисли вицепремиерската Ви позиция. Дори на столичната кметицата и се налага да взима в пъти повече и по-отговорни управленски решения. Мислителю, Вие сте си объркалили позицията!

Вие не трябва да сте вицепремиер по икономически въпроси, а по философските и заедно с целия си екип от сътрудници да тръгнете по села и паланки и да проповядвате нищо неправеното, като новата епикурейска философия на ГЕРБ.

В политически план, когато ни проглушихте ушите с призива за работа х 3, промяна и други много близки до първите болшевишки послания, точно в този момент вие решихте да не изневерявате на себе си! Дано си давате сметка, че този завод можеше да е много сериозен двигател за икономиката ни и стъпало към следващ такъв, а новината за неговото откриване две седмици преди изборите - значително повече гласове!

За това мислителю си имаме български поговорки, преди да се обърнем към древногръцките - “На чужд гръб и сто тояги са малко”.

Г-н Дончев, прав сте, че само глупакът упорства в грешките си! Но може би не си давате смекта, че вашето упорство продължава вече десет години! Във властта се влиза, за да дадете нещо от опита си на обществото, а не да се учите на негов гръб и за негова сметка!

Време е, подобно на мъдреците и философите да се оттеглите достойно в пещера или манастир и там да си общувате със самия себе си, за да сме спокойни, че поне на никому няма да навредите!

 

Източник: https://topnovini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Загубихме и тази битка... въпреки ,,приятелите" на Борисов >> Заводът на Фолксваген ще е в Турция, а не у нас

Министър Караниколов ексклузивно: Мълчанието за "Фолксваген" е златно!

Отпадаме от играта!? >> Саудитска Арабия се намесва в избора за локация на нов завод на “Фолксваген”

Надежди! >> Германско издание: София е фаворит за новия завод на Фолксваген

Окончателен нокдаун! >> Германска медия: Volkswagen избра Турция за новия си завод в Източна Европа

Звучен шамар >> Фолксваген се отказва от България и отива в Измир

И тук удар >> Фолксваген отива в Измир?

 

 

114111