Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Отровното трио събир...
Отровното трио събира Демократична България, Изправисе. БГ и партията на Слави Трифонов

Отровното трио събира Демократична България, Изправисе. БГ и партията на Слави ТрифоновБабикян: Републиканците на Цветанов не са поканени, не ги виждам още в социологическите проучвания

 

Работна среща, организирана от Отровното трио с представители на Демократична България, Изправисе. БГ на Мая Манолова и „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, ще се проведе днес. 

Трите извънпарламентарни партии и организаторите на антиправителствените протести ще обсъждат начини за гарантиране на честността на следващите избори. 

„Принципът, по който каним в момента, е този - основните извънпарламентарни сили, които са отчетени от социологическите агенции с потенциал да попаднат в Народното събрание“, обясни Арман Бабикян по БНР.

Засега „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов не са включени в този формат. Не ги виждам още в изследванията“, обясни Бабикян.

По думите му мотивите за поканата са масовите злоупотреби в изборния процес в полза на управляващите и бездействието на правораздавателните органи.

Това е първата от поредица срещи, на които трябва да бъдат изработени функциониращи механизми за противодействие, на които медии не са поканени, уточнява БНР. 

 

Източник: https://offnews.bg/

 

 

 

 


139406