Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / По следите на снимки...
По следите на снимките от спалнята на премиера

По следите на снимките от спалнята на премиераСкандалните снимки, които се появиха с премиера Бойко Борисов в сайта „Афера“ са идентични със спалнята му, от която през 2012 г. той позира за списание LOVE style. Там се посочва, че стаята е в служебния му дом на ул.”Секвоя”, в столичния квартал ”Бояна”.

Вижда се, че нощните шкафчета са еднакви, спалнята и стените нощни лампи също. На част от новите снимки се вижда и  дървената рамка върху радиатор. Същата се вижда и в публикацията от 2012 г. 

Три от скандалните снимките са правени с „iPhone 6“. Това показа проверка на Фрог на метаданните на публикуваните кадри в „Афера“.  На някои от фотосите се вижда и датата на която вероятно са направени. 

Снимка, на която се вижда, че в чекмеджето има кюлчета със злато е маркирана с дата на създаване - 3/9/2014 в 1:29 часа.  Друг от кадрите обаче е от 1/4/2019 в 4:25 часа след обяд. Снимката, на която се вижда, че Борисов спи е озаглавена „Bace_nanka“.  Тя е заснета в 6:14 сутринта също с „iPhone“.


.

На други от снимките метаданните са изтрити преди да бъдат изпратени, което навежда на мисълта, че не са от един и същи източник, а снимащите са повече от един. Това се потвърждава и от различните чаршафи върху спалнята, както и от различното съдържание на чекмеджето в нощното шкафче, което е основен фокус на кадрите.

Фрог Нюз

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже пълно с € пачки! На спалнята, спящ мъж видимо приличащ на Борисов?! ВИЖТЕ >>

Слави: Този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен. 

Цветан Цветанов шибна шамар на премиера: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов (ВИДЕО) 

 

Десетгодишната декада "Борисов" - разровиш ли я, ще мирише

Румен Гечев: Не съм спал от вълнение! Някакъв тулуп от Банкя обижда председателя на НС 

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г. 

Срамният запис пуснат от Вальо Златев като застраховка срещу атаки над бизнеса му? 

 Елена Гунчева: Къде е границата на овцете? 

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева 

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >> 

Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии 

Бoриcoв прoгoвoри зa cкaндaлния зaпиc и eceмeca нa Бoжкoв (ВИДEO) 

Г-н премиер, отречете участието в скандалния запис!

 

 128310