Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Подигравка! Делото з...
Подигравка! Делото за 16 милиарда източено ДДС насрочено чак за 2020

Подигравка! Делото за 16 милиарда източено ДДС насрочено чак за 2020Скандалното делото за източени 16 милиарда ДДС е насрочено от ВАС чак за 2020 г., съобщава Георги Георгев от БОЕЦ.

 

На 20.03.2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ изнесоха документи, от които става ясно, че за периода след 2000 г. над 16.2 милиарда лева са установените с ревизионни актове на НАП задължения и злоупореби с ДДС, като почти 6 милиарда лева вече са обявени за несъбираеми. 

 

Днес от БОЕЦ информират, че делото е насрочено за 2020 година, а НАП отказват да предоставят имената на фирмите източили тези милиарди.

 

Георги Георгиев публикува получената призовка и написа във Фейсбук:

"Това не е просто абсурд, това е олицетворение на мафиотизацията на държавата и липсата на правосъдие!

За 16 милиарда източено ДДС виновни няма, а НАП отказват да предоставят имената на фирмите източили тези милиарди! БОЕЦ осъдихме НАП на първа инстаниця! Вместо да изпълни Решението и указанията на АС - София град, НАП завеждат касационна жалба пред ВАС , като оспорват решението на АС. Без основателни аргументи с единствената цел ДА ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС
Днес, 17.09.2018г. в БОЕЦ получихме призовка от ВАС за насрочване на заседание по жалбата на НАП за... 27.01.2020г. !!!"

 


.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Тебе ти е ред, кмете..., имаш пълна чаша с мед!

Личните карти - новата-стара далавера за милиони

Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!

Милиарди за пътища - стотици загиват по тях

Турски корнишон. Директно от управляващите!76248