Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Полицията издирва дв...
Полицията издирва двама заради погрома в софийско заведение

Полицията издирва двама заради погрома в софийско заведениеСтоличната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в софийско заведение, съобщиха от институцията.

 

Припомня се, че те влезли в обекта, нанесли са материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока.

 

В лаконичното съобщение не се посочват имената на двамата и други данни за тях, но снимките, които го придружават, са надписани - става дума за Петър Атанасов Паунов и Веско Георгиев Стоянов.

 

Инцидентът стана в понеделник около 18 часа, когато 7-8 мъже влезли в заведението "Бесо" на булевард "Тодор Каблешков" и започнали да обръщат маси и столове, като са разпорили с нож част от меката мебел. Те попитали къде е управителят, а след като разбрали, че го няма, посъветвали персонала да му каже "да се обади на когото трябва" и си тръгнали.

 

Основната версия, по която работи полицията, са финансови неуредици – по първоначална информация, свързани със законова дейност, осъществявана от двамата съсобственици. Досега са задържани четирима.

 ÐŸÐµÑ‚ÑŠÑ€ Атанасов Паунов

 Ð’еско Георгиев Стоянов.

 

Източник: https://www.dnevnik.bg/


109868