Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Поредна драма от общ...
Поредна драма от общинската немарливост! >> Жена пострада заради „перките“ на „Графа“, мъжът и ги разби

Поредна драма от общинската немарливост! >> Жена пострада заради „перките“ на „Графа“, мъжът и ги разбиМъж с „кози крак“ откърти 3 перки по "Графа" 

Мъж, въоръжен с щанга тип „кози крак“, откърти няколко от т.нар. "перки от акула" на улица „Граф Игнатиев“ в София и ги хвърли върху трамвайните релси, предаде БГНЕС. По неофициална информация преди това жена, придружаваща извършителя, се е спънала в ограничителите. Мъжът се ядосал, откъртил три от тях, като захвърлил два върху трамвайните релси, а третия метнал пред магазин наблизо. „Слава Богу, че никой не пострада от този вандализъм. Ако беше дошъл трамвай, щеше да дерайлира, и със сигурност щеше да има ранени хора в него“, съобщи пред агенцията жена, работеща в близък магазин. Перките са били залепени със силиконово лепило. В момента се уточнява дали има щети по тях и дали трябва да се купуват нови. Снимка от инцидента бе публикувана във фейсбук групата "Забелязано в София".  

Проблемите с перките по "Графа" се появиха скоро след поставянето им през март. След това се случиха няколко инцидента с хора, при част от които пострадалите бяха принудени да търсят медицинска помощ. След това Столична община реши този вид предпазители от трамвайната линия да бъдат подменени с чугунени колчета, а кметът Йорданка Фандъкова нееднократно промени сроковете, в които това ще се случи. Според последна, пак неофициално информация, демонтажът на старите и монтажът на новите ограничители трябва да стартира до седмица.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.segabg.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Очаквано! >> Жена си счупи главата в новите ограничители на „Графа”

Абсурдите по ”Графа” продължават - шахта в дърво

Безумие! >> Ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев" ще продължи поне до юни

Разхождам се из София. Гледам и ме боли…

Фандъкова подари 80 дни отсрочка на GP Group за ремонта на Графа

 


110458