Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Позорно бягство на П...
Позорно бягство на ПОРТНИХ и Клисарова в симбиоза от ТВ дебат! Скандален разговор между Клисарова /БСП/ и Веселина Томова!

Позорно бягство на ПОРТНИХ и Клисарова в симбиоза от ТВ дебат! Скандален разговор между Клисарова /БСП/ и Веселина Томова!В петък, 25 октомври, от 8 часа сутринта, по bTV ще се състои предизборен дебат от Варна.

Дни преди дебата кандидатът на ГЕРБ Иван Портних е отказал участие. Този отказ е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че що е рекла АФЕРА все е вярно с разкрията за пиянския скандал на варненския кмет Портних в Хайфа, Израел.

Както досега АФЕРА писа неведнъж още по-скандално е мълчанието на ТАКА НАРЕЧЕНАТА ОПОЗИЦИЯ В ЛИЦЕТО НА БСП, КАКТО И ДЯСНАТА ОПОЗИЦИЯ, ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СКАНДАЛА С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ.

Което пък на практика доказва ОТВРАТИТЕЛНАТА СИМБИОЗА ВЪВ ВАРНА МЕЖДУ ВЛАСТ И „ОПОЗИЦИЯ“.

И сега не падайте от коня!

Кандидатът на БСП за кмет на Варна Анелия Клисарова също е отказала участие в тв дебата по bTV в последния ден преди първия тур на изборите.

На практика БСП Анелия Клисарова, ЗАЕДНО И В СИМБИОЗА, С ПОРТНИХ БЯГАТ ОТ ДЕБАТА И ЗАЕДНО ПОТУЛВАТ СКАНДАЛА, ЗА ДА НЕ СТИГНЕ ТОЙ ДО ПОВЕЧЕ ЗРИТЕЛИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ДОСЕГА УСПЕШНО ВСИЧКИ ГОЛЕМИ МЕДИИ ГО ПОТУЛИХА ПО ЗАПОВЕД НА ГЕРБ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

Провокирана от ПОЗОРНОТО БЯГСТВО СЛЕД ПОРТНИХ И НА АНЕЛИЯ КЛИСАРОВА, Веселина Томова проведе телефонен разговор с БСП кандидата за кмет на Варна.

Предоставяме на вниманието ви целия разговор дословно.

От него ще ви стане окончателно ясно, че МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ВАРНА, Е В СИМБИОЗА С ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“, защото такова БЕЗЗЪБО поведение, като на плазмодий, на „опозиционер“ рядко съм срещала.

ПОЗОР!

Ето и целия разговор между кандидат кмета за Варна от БСП Анелия Клисарова и журналистката Веселина Томова:

– Добър вечер, госпожо Клисарова! Веселина Томова съм от сайта АФЕРА.
– Аааа, здравейте.
– Извинявайте за късния час, но…
– … Не, не е късно, аз сега се прибирам.
– Разбрах, че в петък няма да участвате на телевизионния дебат по bTV.
– Да, така е. Няма да участвам.
– Защо?
– Ами, вижте, Портних отказа да участва. Аз с Костадин, с Коцето ли да споря? /б.ред. – става дума за Костадин Костадинов/
– Какво като се е отказал Портних да участва? Какво значение има отказа му за Вашето участие?
– Ами аз мисля, че той ми е основният опонент и съм поставила въпроси към Портних и очаквам да ми отговори.
– Къде сте ги поставила тези въпроси?
– И до Нова даже съм ги писала, и до Нова, и до bTV.
– Ама Вие едно е да ги напишете, едно е да участвате пред избирателите си, нали избирателите ще Ви избират! Задайте ги тия въпроси в телевизионен ефир!
– Ами, вижте, вчера бях в Бългериен еър, в четвъртък ще съм в телевизия Черно море…
– Ама, госпожо Клисарова, бългериен еър и Черно море имат пет човека зрители. Вие въобще малоумни ли сте в тая партия, аз не мога да разбера! Как може, bTV има такава милионна аудитория сутринта, и Вие се отказвате да участвате и отказвате там да зададете въпросите си за Портних?! Защо не задавате въпроса за скандала с Портних в Хайфа? Вие бягате, на практика от това, и ставате съучастник на Портних! Не го ли разбирате това нещо?
– В никакъв случай нямам такава амбиция.
– Ама го правите!
– В никакъв случай. Разбирам Ви и Вас… Но не мога да влизам в такъв скандал, при условие, че аз съм сезирала… и съм писала писмата…. и съм пратила до София. Аз няма как да участвам аз в тоя скандал.
– Е как няма как да участвате? Вие сте кандидат -кмет! Конкурент на Портних! Вие ако този скандал не използвате, аз не знам какво трябва да използвате!
– Напълно Ви разбирам…
– Кой Ви спира? Ръководството на партията ли? Кой?
– Не, никой не ме спира.
– Защото доколкото виждам и Корнелия Нинова мълчи за скандала, да не кажа, като какво… Това е тенденция! Вие не сте опозиция! Вие сте патерица на ГЕРБ! И така се представяте във Варна! Съжалявам, че Ви го казвам и че съм остра, но това е възмутително!
– Аз Ви разбирам Вас…Казват това за Портних, добре, и така да е. Но защо не се сезираха всички медии, защо…
– Абе, госпожо Клисарова, Вие оставете медиите, медиите не се сезираха, защото много добре знаете, че медии в България няма и че всичките са под похлупака на Властта. Вие сте кандидат – кмет! Вие сте човекът, който имате възможността в тази предизборна кампания да кажете всичко и да бъдете остра опозиция на Властта! Една дума не сте казали досега срещу Властта във Варна и срещу Портних! На какво прилича това?
– Аз сутринта бях в еър…
– Ами добре, другия път не отивайте в тези телевизии, другия път отидете в телевизията на село Гебедже, може и да ви чуе там някой… И отказвате да излезете по bTV!
– Ами формата в bTV е такъв…
– Ама какво значение има формата в bTV? Форматът е с кандидат кметове. Това, че Портних е избягал позорно от дебата е само Ваш плюс! Не е минус! Вие можете само да вземете дивиденти от това, че той бяга и да обясните на многомилионната аудитория на bTV и на зрителите от Варна защо бяга Портних! А в същото време Вие бягате заедно с него! Извинявайте, ама или пиарите ви са идиоти, или вие всички сте идиоти в тая партия! Съжалявам, че Ви го казвам. И Вие ставате заложница на тези мерзки интереси, които са симбиозни между ГЕРБ и БСП! И не се правете, че не го знаете!
– Аз мисля, че и Вие сте убедена, че не участвам, Вие ме познавате…
– Ами добре, съжалявам, че сте…
– Вие ме познавате отдавна…
– Ама добре, аз Ви познавам, но факта, че сте се съгласили да играете в тая мръсна игра, вече за мен е достатъчно да си мисля, че има заради какво да сте се съгласили. Защото сте умна жена. Не сте глупава. Ако бяхте някоя глупачка, щях да кажа – майната му, тя не разбира за какво става дума… Това е истината, госпожо Клисарова! Съжалявам.
– Разбира Ви… разбирам Ви…
– Да сте жива и здрава. Това е положението.

И сега послеслова за читателите на Варна: Кирил Добрев и Дънката се разбраха за Варна. Да живей Портних!

Веселина Томова

 

Източник:http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Хващайте лопатите!

Голямото ужилване на един премиер... или двете зайчета от ръкава на фокусника

Обещаните 50 милиона за сестрите изчезнаха… или как цяло едно правителство се дави в лъжи

Кажи конграчулейшънс и бегай, бате, бегай, бате Бойко

Цветан Цветанов - новият Решетников

Имаше ли живот преди Бойко?

Нова мигрантска опасност назрява от юг: Защо Борисов за пореден път отписа Шенген

Драги ми Смехурко, вижда му се краят!

Не МУ благодарете..., много мирише!

 

115207