Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Правителството на ГЕ...
Правителството на ГЕРБ официално лъже Венецианската комисия

Правителството на ГЕРБ официално лъже Венецианската комисияНово дъно в Нова тв!
Кирил Домусчиев (на чието пристанище в Бургас се разтоварва кокаин от Еквадор) цензурирал спортен репортер, защото не му харесал коментара в мач на Лудогорец. Естествено, журналистът се почувствал засегнат и напуснал проправителствената зависима телевизия.
Свобода на словото ли? Това трябва да се докладва на „Репортери без граници“! България задължително трябва да падне поне с 3, 4 пункта в световната класация за медийна свобода!

В каква държава живеем, хора! Замислете се! Правителството на ГЕРБ официално лъже Венецианската комисия. Фирма, свързана с олигарха Валентин Златен, ще лапне 3 милиона лева за организиране на събитие. Мафията си назначи главен прокурор. За пореден път манипулираха реалния вот на гражданите на местните избори. Олигархът Кирил Домусчиев не спира да гони с цензурата се утвърдени журналисти от една от най-големите медии в България. Всеки един журналист, критикуващ властта и разкриващ престъпленията на властимащи може да бъде убит по политическа поръчка и МВР и прокурора няма да разкрият истинските извършители и поръчителите на криминалното деяние. Бетонират плажове. Крадат освирипено и в огромни размери от публичните български и европейски средства. България обезлюдява, напъхана е в демографски колапс. Първи сме по корупция в Европа. Българските ученици оглавяват последните места в света по знания и възможността да ги прилагат. Чуждестранните инвеститори масово напускат страната ни, нови не идват.

Кажете ми, какво трябва да се случи, за да се събудим от комата, в която сме изпаднали и да си вземем обратно държавата от мафията? Нямаме време! Нямаме!

Стоян Тончев

 

Източник: www.svobodnoslovo.eu

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Една от големите грешки на ГЕРБ – Валери Симеонов

"Спасителят" Бойко ни избави от поредната злина

Манолова – една крехка жена, срещу един не на място... мъж

Хвърляй прах в очите

Национална стратегия за заличаване на България

Залезът на ГЕРБ – траен и непоклатим

Манолова: Борисов е обладан от страх и паника, че ще загуби София! Срам ме от лъжите му! Срам ме е от него! Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света!

Почти като скръбна вест

Оставки без минавки и напред..., но всичко има и начало, и край

И в битката за София... Борисов на губеща карта НЕ залага!

Виновен си, Борисов!

Наказание, ама не точно. Цената на това да бутнеш барбекюто и да се облажиш..., пак от държавата

Хващайте лопатите!

118453