Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Предприемачът Г. Ива...
Предприемачът Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срам

Предприемачът Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срамСрам ме е. Не от Бойко или Гешев, нито пък от Пеевски или Доган. Срам ме е от мен самия, че толкова време бях пасивен наблюдател на целия този процес. Срам ме е, защото не се опитах да направя нещо, въпреки че много добре виждах какво се случва както с ”избора” на Гешев, така и с превземането на националните ни телевизии БНТ и Нова. Това пише предприемачът Георги Иванов. 

Вижте какво още пише той, като човек който вече има смелостта да казва истината и е част от протеста и тази вечер.

Срам ме е от аудио записите, от които разбрахме, че министър-председателят ни е "е*ал с 200" европейските лидери. Срам ме е, че не протестирах на площада, когато природозащитниците или полицаите протестираха. 

Срам ме е, че от страх да не направят нещо на фирмата или семейството ми дори във фейсбук не смеех да напиша мнението си, камо ли да изрека имената на мафиотите, които ни управляват. 

Е, стига вече страх! Стига вече срам! Тези времена приключиха! 

Протестите в защита на президентската институция през последните два дена безапелационно доказаха, че #ГражданскоОбщество Има! И ви уверявам, че от това най ги е страх. Обединени граждани. Също така ви уверявам, че протестите няма да спрат докато всеки един от горепосочените не си получи заслуженото, а именно #ОставкаИЗатвор! 

Моите почитания за тези достойни за уважение българи - адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, които се отзоваха първи пред президентството, за да защитят честта на институцията и поведоха гражданския протест срещу мафията. 

Моите уважения и за малкото останали истински медии и журналисти, които имат смелостта да казват истината, въпреки репресиите. 

Ще си върнем държавата, драги сънародници, бъдете сигурни в това! Заради децата ни и техните деца. В това ли ще ги оставим да живеят?! 

Не знам за вас, но аз повече като страхливец отказвам да живея! 

До довечера! Знаете къде. #МутриВън!


 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Журналист >> Онзи ден написах: Бог да прости България. Днес пиша: Бог да пази България! Защото младите тръгнаха… 

Ден 4: Протестите за ОСТАВКА и СВОБОДА продължават! Днес, неделя, 17 ч., пред фонтана на президентството! ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Докато десетки хиляди демонстрират, Борисов обяви: ОСТАВАМЕ! Протестирайте, колкото си искате!

Вече десетки хиляди демонстрират пред Министерси съвет с искане за остака на правителството! Прииждат все повече хора!

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ: ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ!

Мая Манолова: Не, Борисов, тук няма разделение

 

 

 


130261