Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Председателят на Пар...
Председателят на Парламента Цецка Цачева се ангажира още през януари да бъдат разгледани предложенията на гражданите за подобряване на обслужването от естествените монополи в България

Председателят на Парламента Цецка Цачева се ангажира още през януари да бъдат разгледани предложенията на гражданите за подобряване на обслужването от естествените монополи в БългарияПредседателят на Парламента Цецка Цачева се срещна с представителите на Гражданско движение ДНЕС и на Гражданската инициатива „Срещу произвола на монополите”, които внесоха в Народното събрание подписката, в която, за по-малко от 3 месеца, се включиха повече от 700 000 граждани.

Стотиците папки с подписите на гражданите бяха внесени в Народното събрание отпредседателя на Инициативния комитет Красимир Луканов и актьорите Владимир Карамазов, Николай Урумов, Латинка Петрова,  народните певици Янка Рупкина и Надка Караджова, проф. Вихрони Попнеделев, проф. Атанас Тасев, изкуствоведа Анжелика Цокова, Ваня Щерева, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Камелия Тодорова, Дичо, Дани Милев, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова и Любо Киров.


2582