Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за 21 януари

Предстоящи събития в страната за 21 януари***
София.
От 09.00 часа в сградата на Народното събрание ще се проведе редовното пленарно заседание.

***
София.
От 10.00 часа в сграда на Министерски съвет ще се състои брифинг на Националния оперативен щаб за разпространението на COVID-19 и противоепидемичните мерки.

***
София.
От 11.30 часа в зала 132 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

***
София.
От 14.30 часа в зала 356 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по културата и медиите.

***
София.
От 14.30 часа в зала 248 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

***
София.
От 14.30 часа в зала 142 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по земеделието и храните.

***
София.
От 14.30 часа в зала 3 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по околната среда и водите.

***
София.
От 15.30 часа в зала 130 на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по здравеопазването.

***
София.
От 15.00 часа в централата на партията ще се проведе пресконференция на ПП АБВ.

***
София.
В 08.30 часа в митрополитска църква „Св. вмца Неделя“ ще бъде отслужена Божествена св. Литургия за деня на преподобни Максим Изповедник св. мъченик Неофит.

***
София.
От 9.30 часа онлайн ще се проведе международният симпозиум на студентите по библиотечно-информационни науки на тема „Дигиталната трансформация“.

***
София.
От 9.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Петко Стоянов, Иван Йосифов, Кристиян Дойчинов, Габриел Бонев, Борислав Йоневски, Димитър Божанов, Вергил Славов, Ангел Ангелов, Калчо Симеонов, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Иванов, Васил Стоянов, Илия Устинов, Красимир Петров, Петър Симеонов, Сотир Петров и Стефан Гевгелийски, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румен Хаджиев, Таня Хаджиева, Наталия Арсова, Миглена Хаджиева и Алекс Табанлийски, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Илия Янев, Юлиана Янева и Василка Станоева, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мартин Матев, обвинен за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иво Дамянов, Алиман Байрам, Иван Цветанов, Иван Дюлгеров, Мартин Петелков и Петър Черкезов, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Любомир Славов, Веселин Кръстев и Мартин Душев, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в БТА гражданско сдружение „Достойнството на един народ"-ДЕН ще дадат брифинг във връзката с предстоящите парламентарни избори. Участие ще вземат председателят Найден Зеленогорски и членовете на управителния съвет Виолета Донева и Ангел Диков.

***
София.
От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иво Масларов и Веселин Денков, обвинени за изнудване.

***
София.
От 11.00 часа чрез платформата Teams.microsoft ще се проведе уебинар, посветен на превенцията, лечението и контрола на рака на маточната шийка.

***
София.
От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Блага Белухова и Иво Дичев, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Борис Бутев, Недко Добриков, Тома Добриков, Костадин Семерджиев и Илия Семерджиев, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 ч. в хотел „Анел“ ще се проведе първата среща на БСП с извънпарламентарни партии и НПО за обсъждане на общи действия за честни и свободни избори.

***
София.
От 14.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа делото срещу Габриел Савов, Васил Богданов и Айгюн Еминов за споразумение за прекратяване на наказателното постановление.

***
София.
От 14.30 часа 9-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Илия Янев, Юлиана Янева и Василка Станоева, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.30 часа в Апелативния съд ще се проведе разпоредително заседание по делото за катастрофата с Милен Цветков.

***
София.
От 15.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Лазгин Хусейн, Ивайло Димов и Али Хуссин, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.00 часа в галерия „Credo Bonum“ ще бъде представена изложбата „Димова What’s Next“.

***
София.
От 18.00 часа в Университетския театър на Нов български университет ще бъде представен филмът „Задължително приятно“.

***
София.
От 19.00 часа в Унгарски културен институт ще се състои премиера на спектакъла „Утайка от кафе в ла минор“.

***
София.
От 19.30 часа в Нов театър на НДК ще бъде представена музикалната комедия „Ганьоада“.

***
Благоевград.
От 12.30 часа в зала „22-ри септември“ ще се проведе брифинг по повод свлачището край парк „Бачиново“.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен театър „Адриана Будевска“ ще бъде представена пиесата „Последният янки“.

***
Варна.
От 16.00 часа в Арт галерия „Le Papillon“ ще бъде представена изложбата „Из колекциите“.

***
Добрич.
От 16.00 часа чрез платформата Google meet Младежкият център ще проведе инициативата „Музикална среща“, посветена на древните индиански музикални инструменти.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в храм „Св. вмца Марина“ ще бъде отслужена Божествена св. Литургия.

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се гледа дело, образувано по жалба на подсъдим, осъден на 16 години затвор за убийство на сина си.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за убийство и незаконно притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

***
Пловдив.
От 13.45 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен в опит за убийство.

***
Сливен.
От 8.00 часа на Огневи комплекс „Батмиш“ ще се проведат планирани стрелби.

***
Смолян.
От 13.00 часа в Сесийната зала на Общината ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 19.30 часа в Кукления театър ще бъде представена постановката „Страх“.

 

Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

  

 


121914