Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за днес 1 април

Предстоящи събития в страната за днес 1 април***
София.
От 10.00 часа чрез видеоконферентна връзка ще се проведе редовно правителствено заседание.


***
София.
От 08.30 часа в Народното събрание ще се проведе Председателски съвет.


***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.


***
София.
От 8.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Полунощница и лития за упокой, великопостни часове, изобразителни.


***
София.
От 10.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Вечерня с преждеосвещена света литургия.


***
София.
От 11.30 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.


***
София.
От 11.30 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски, утреня и 1-ви час.


***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад и проект на решение относно Заявление за одобряване на бизнес план за развитие на дейността на „В и К – Стенето“ ЕООД - Троян като ВиК оператор за периода 2017 - 2021 г. и заявление за утвърждаване и одобряване на цени на ВиК услуги. На заседанието ще бъдат допуснати единствено представители на „В и К – Стенето“ ЕООД.


***
София.
От 14.00 часа в сградата на КЕВР Комисията за енергийно и водно регулиране ще проведе закрити заседания, на които ще приеме окончателните решения за цената на природния газ, цените на топлинната енергия и на електрическата енергия, произведена от централи с високоефективно комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия, както и за цената на електрическата енергия, във връзка с изменението на цените на природния газ от 1 април 2020 г.


***
Варна.
От 15.00 часа в храм „Св. блаж. Ксения Петербургска“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски, утреня и 1-ви час.


***
Враца.
От 17.00 часа в храм „Св. равноапп. Константин и Елена“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужено Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски.


***
Гоце Делчев.
От 17.00 часа в храм „Св. Троица“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с четене на големия покаен канон на св. Андрей Критски.


***
Гоце Делчев.
От 19.00 часа в храм „Св. Троица“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.


***
Плевен.
От 9.00 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Девети час, великопостна вечерня и молитва за началото на Великия пост.


***
Плевен.
От 10.30 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Вечерня с изчитане на 27 стихири на „Господи воззвах“.


***
Плевен.
От 11.20 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Лития за упокой.


 

Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

 


121914