Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ПРЕРАЖДАНЕ: Стилиян ...
ПРЕРАЖДАНЕ: Стилиян Петров, който победи левкемията, празнува хубав повод - вижте как бившият национал се обясни на съпругата си... (СНИМКИ)

ПРЕРАЖДАНЕ: Стилиян Петров, който победи левкемията, празнува хубав повод - вижте как бившият национал се обясни на съпругата си... (СНИМКИ)Преди 7 години по това време бившият капитан на националния отбор и "Астън Вила" Стилиян Петров се бореше за живота си. В последния ден на март 2012 г. сърцатият футболист чу страховитата диагноза - левкемия. Откриха му заболяването след мач с Арсенал, след който Стенли развива треска и е подложен на медицински тестове. После започна дълга и трудна битка...  А слез близо 3-годишно лечение, борбеният монтанчанин успя да пребори коварната болест.

Днес Петров се радва на всеки ден, в който сутрин отваря очи, а през уикенда семейството му имаше хубав повод за поливане. Стенли и спътницата му Паулина навъртяха 18 години като съпруг и съпруга. "През добро и зло, през болест и здраве, ти си моят номер 1, моето богатство и любов, моето всичко. Честита 18-а годишнина", поздрави половинката си Стенли в социалните мрежи.

Легендата на българския футбол неведнъж е споделял, че Паулина е неговият ангел хранител. Преданата съпруга не го изостави нито за миг в най-трудния етап от живота му. "Беше битка на живот и смърт. Беше трудно да видя семейството си да страда, докато аз се боря за живота си. Това бяха черни дни, когато можеш да видиш какво може да изгубиш, какво пропускаш и за какво трябва да се бориш. Бях готов да се предам, но Паулина ме разубеди. Тя не го позволи и каза, че имам толкова много неща, за които да живея. Затова продължих и се възстанових напълно. Тя беше права", споделял е Петров.

Стилян и Поли се запознават през 2004 г. по време не бурен нощен купон. Блондинката не е футболна фенка и няма представа, че срещу нея застава футболист на шотландския "Селтик". На сутринта след партито Петров отлита за Глазгоу и така започва няколкомесечна телефонна любов.

На седмия месец от запознанството си заживяват заедно в Шотландия, две години по-късно се женят, а след още две решават да имат дете. Големият им син, Стилиян-младши, е заченат по време на почивката на родителите му в Мексико.

 

 

Източник:https://pik.bg/


102632