Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Президентът: Борисов...
Президентът: Борисов да докаже, че записът е фалшив

Президентът: Борисов да докаже, че записът е фалшивИ ако г-н Борисов твърди, че записът е фалшив, нека да се докаже и, ако наистина е фалшив, то фалшификаторът трябва да бъде заловен и наказан'', сподели още държавният глава. Това заяви президентът Румен Радев в Доброславци, където наблюдава редовни тактически занятия на служителите на НСО.

,Въпросът е дали ми вдъхва увереност управлението на България в момента. Мисля, че всички ясно виждаме всичко, което се случва. А демонстративното нежелание на премиера да се провери автентичността на аудиозаписа е най-малкото странно. Защото става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана. Този запис представлява груба и брутална атака срещу българския парламент, демонстрира се авторитаризъм, обясни президентът. 

Крупни корупционни схеми с властта изключват моя подкрепа, заяви още той. 

Бъдещето, което ни очаква, е такова – България да бъде управлявана от проблемни коалиции. Всички виждате, че още в зародиш започват разни търкания и отстъпления от предизборните програми, коментира Радев последните искри между Обединените патриоти и ГЕРБ заради доброволческите отряди. 

Президентът обяви, че ще пропусне тазгодишният парад в Москва по случай Деня на победата, посочвайки, че графикът му вече е запълнен достатъчно и едва ли ще успее да присъства и в руската столица. Също така заяви - "няма как да рискувам българският президент да бъде под карантина".

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Записът бил фалшив? Ами след толкова години всеки ден от телевизора, всеки го разпознава...

Слави: Този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г.

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >>

 

 


128233