Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Приятелите-завераджи...
Приятелите-завераджии и ,,фактори

Приятелите-завераджии и ,,фактори" важни свалят Борисов, снимките са средствоСитуацията е такава, че много от клелите се във вярност на Бойко Борисов, в момента умуват как да го предадат, ако не успее да излезе от конфузното положение. Някои дори вече са го предали.

Накратко. След аудиозаписа излязоха и снимки. Това се очакваше. Въпреки това те са впечатляващи. Коментарът е само един: No comment.

 

Откъде се появяват компроматите? Не чакайте отговор от прокуратурата. Гешев лови световни терористи, подвизаващи се в Пловдивско като футболни фенове… Сиреч, ослушва се откъде идва влакът...


Истината е, че много хора са недоволни от Борисов. Но не са много онези, които имат възможност да реализират подобни записи и снимки. Предателят е в четата. Приближени олигарси, политици и хора с лични контакти. До премиерската спалня имат достъп съвсем кратък списък от хора.

 

Не е тайна, че Пеевски и Доган искат експертен кабинет в рамките на този парламент. Казаха го Йордан Цонев, Велислава Кръстева и Петър Чобанов. Вече бивш депутат, но важен играч от ДПС, провежда от няколко седмици тайни сбирки с прокурори, ченгета и политици. С чужди дипломати също. Завераджиите търсят подкрепа за смяна на Борисов и са готови да прехвърлят всички гафове и неудачи в управлението на него.

 

Удря часът на предателите.

 

Разбира се, сред версиите съществува и тази, че хора на президента Радев от НСО са устроили „фотосесията“ в спалнята. Конфликтът между двамата е очебиен, но до изборите е много далече, за да се тръгва с мръсна кампания отсега. А и Радев не отговаря на подобен профил.

Трябва да се търси в кръговете, които нямат скрупули и са готови на всичко, за да си постигнат целите. Те имат власт, ресурси и са наясно с методите за компрометиране.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже пълно с € пачки! На спалнята, спящ мъж видимо приличащ на Борисов?! ВИЖТЕ >>

Цветан Цветанов шибна шамар на премиера: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов (ВИДЕО)

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г.

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >>

 


128308