Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Протестът блокира се...
Протестът блокира седем ключови точки в центъра на София

Протестът блокира седем ключови точки в центъра на СофияХиляди са в центъра на София, за да поискат оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

В 21 ч. протестът взе решение да започне блокадата на седем ключови точки в центъра на София: Орлов мост; Халите; бул. Витошка и бул. "Патриарх Евтимий"; Паметникът на Васил Левски; Попа; бул. "Македония"; "Дондуков" и "Раковска".

 

На страницата си във Фейсбук "Отровното трио" призова:

 

Време е да блокираме София сега! Елате с нас! Ето къде сме:


1.Орлов мост
2.Халите
3.Витошка и Патриарха
4.Паметника Левски
5.Попа
6.Площад Македония
7.Дондуков и Раковска

 

 

Източник: https://offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Ден 14: Няма да се откажем! Няма да спрем! ОСТАВКА на правителството, Борисов и Гешев! МУТРИ ВЪН! ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Ден 13: Протестите продължават до ОСТАВКА!!! 9 ч., площада пред Народното събрание! Да кажем заедно: МУТРИ-ВЪН!

Информационен сайт „ДНЕС” публикува пълния текст на: ПРИЗИВ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ! ОКУПАЦИЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ВСИЧКИ ВЪН!

ДЕКЛАРАЦИЯ от протестиращото гражданско общество в България: Оставка на премиера и на цялото правителство! Време е за извънредни парламентарни избори!

Борисов не ще да дава оставка: Ще ремонтираме кабинета. Никой не може да управлява като нас. Служебно правителство-абсурд. Шиши нареди на Радев кабинета (ВИДЕО)

В опит за собственото си спасение Борисов е готов и през трупове да мине! >> Премиерът поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

Мая Манолова: Очаквам вълна от протести до падането на Борисов131347