Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ПЪРВО ПРИ НАС:
18...
ПЪРВО ПРИ НАС:<br>18.06.2017  Слави Трифонов & Ку-Ку бенд  трети концерт

ПЪРВО ПРИ НАС:
18.06.2017 Слави Трифонов & Ку-Ку бенд трети концертПЪРВО ПРИ НАС: ПОРАДИ НЕВЕРОЯТНИЯ ИНТЕРЕС И РАЗПРОДАДЕНИТЕ ЗА МИНУТИ БИЛЕТИ, СЛАВИ ТРИФОНОВ И КУ-КУ БЕНД ОРГАНИЗИРАТ ЗА ВСИЧКИ НАС ТРЕТИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ "ИМА ТАКЪВ НАРОД" В ЗАЛА "АРЕНА АРМЕЕЦ", НА 18 ЮНИ-НЕДЕЛЯ ОТ 20 ЧАСА!

Първите два концерта са съответно на 16 и 17 юни!

БИЛЕТИ ДНЕС В МРЕЖАТА НА "ИВЕНТИМ"

 

***

Схема на главната зала Арена Армеец град София

 

Схема на зала Арена Армеец при концерти или шоу програми

схема Арена Армеец

 ***

Ще има и трети концерт-спектакъл в „Арена Армеец“ на 18 юни!

Евгени Димитров обяви, че ще има и трета дата за концерт-спектакъла на Слави Трифонов и Ку-ку бенд „Има такъв народ“ в „Арена Армеец“ – 18 юни! Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 16 май в 10:00 ч. в системата на Ивентим.

***

Във вторник мрежата отново прегря, след като в понеделник вечер стана ясно, че Слави Трифонов ще направи и трети концерт, непосредствено след първите два обявени. Билетите за него бяха пуснати във вторник сутринта в 10 часа от "Ивентим" и отново за минути бяха разграбени! Представлението отново ще носи името "Има такъв народ" и ще бъде в столичната зала "Арена Армеец" от 20:00 часа.

В края на април бяха обявени първите две дати за шоуто “Има такъв народ”. За първия концерт на 16 юни билетите бяха пуснати за продажба в 10 ч. сутринта и в 10,25 ч. вече бяха привършили. За втория концерт на 17 юни всички места бяха изкупени рекордно бързо - за 9 мин. Заради големия интерес към събитието екипът на Слави Трифонов реши да направи и трети поред концерт. Както е известно, освен Трифонов и “Ку-ку бенд”, на сцената ще излязат също ансамбълът по художествена гимнастика, ансамбъл “Филип Кутев”, Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови, “Гъмзата брас шоу”, хорова формация “Фортисимо” и др.

 ***27388