Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Рекламни брошури инф...
Рекламни брошури информират гражданите в Кърджали за приемната на „ДНЕС” в града

Рекламни брошури информират гражданите в Кърджали за приемната на „ДНЕС” в градаДобровдолци на „ДНЕС” раздаваха в градската градина на Кърджали рекламни брошури с информация за възможностите, които предлага гражданската приемна на движението. В листовките е обявен горещ телефон, на който всеки пострадал от произвола на монополисти, администрация и др., би могъл да се обади и да потърси съдействие от движението.

 

От края на миналата седмица в приемната на „ДНЕС” гражданите могат да получат безплатна правна помощ по казуси, свързани с некоректни интернет доставчици и кабелни оператори, пътно-транспортни проблеми и произшествия, трудово-правни спорове и условия на труд, взаимоотношения с банки и застрахователни дружества, проблеми с институциите, медицински грешки и др.

 

„През изминалата година все повече хора научаваха за нас и в приемните ни започнаха да се подават най-различни жалби, извън обсега на монополите и мобилните оператори. Мисля, че раздаването на брошури е добра идея - нека хората да знаят, че нашите доброволци и адвокат няма да върнат никого, независимо дали проблемът им се отнася до монополисти или не”, категоричен е координаторът на „ДНЕС”  в  Кърджали Димитър Илчев.

 

Приемната на „ДНЕС” в Кърджали се намира на бул."Беломорски" 87А, тел. 0361/64096, и работи всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.

 


1861