Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Решени казуси от "ДН...
Решени казуси от

Решени казуси от "ДНЕС" - Видин:- Диляна Георгиева Петкова – с. Динково, обл. Монтана – инвалид, с дете инвалид. Изготвена е молба за съдействие за отлагане на датата за посещение в Дирекция “Социално осигуряване – Видин и представяне на документи за отпускане на инвалидна пенсия. Веска Илиева от "ДНЕС" - Видин е осъществила среща със служител в дирекцията и е съдействала за отлагане на събитието.

 

- Иванка Велкова – с. Цар Петрово, област Видин, с проблем вследствие на неправилно издадена скица за имот / дублира се с имот на друг собственик /. След оказано съдействие от страна на "ДНЕС", в служба “Кадастър и геодезия”, с искане за нова оградна линия и вярна скица, проблемът е решен.

 

- Георги Николов – сигнал за неизплатени болнични от м. май 2012 г. След намесата на "ДНЕС", болничните са изплатени след 7 дни.

 

- Цецка Начева – сигнал за невнесени здравни осигуровки на съпруга ú от неговия работодател. След консултация с адвокатите на "ДНЕС и посещение в НАП", здравните осигуровки са внесени от работодателя.


4571