Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / РОКС – Габрово иска ...
РОКС – Габрово иска от политиците единна концепция за развитието на България и честни избори за Европарламент

РОКС – Габрово иска от политиците единна концепция за развитието на България и честни избори за ЕвропарламентРегионалният обществен координационен съвет (РОКС) Габрово, в който членуват 11 неправителствени организации, сред които и „ДНЕС”, се обърна към кандидатите за депутати в Европейския парламент с Открито писмо, в което настоява за толерантна кампания, насочена към решаване проблемите на хората и страната, и единна концепция за развитието на България.

 

ОТКРИТО ПИСМО

Госпожи и господа кандидати за евродепутати,

Наближават нови избори за Европарламент, и тъй като Вие искате  НАШАТА подкрепа, ще Ви кажем какво искаме ние от Вас, а то е:

Забравете личните и партийните си интереси и над тях поставете  ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Обединете се и изработете ЕДИННА КОНЦЕПЦИЯ за интересите на България по различните направления.

Тези от Вас, които стигнат до Европейския парламент, да не забравят нито за миг, че са там да защитават, отстояват и прокарват интересите на България, а не на партии или държави.

Направете дори и невъзможното, за да промените  предприсъединителните и следприсъединителните договори, протоколи, споразумения и др.документи, които Вашите предшественици подписаха в ущърб на България.

Поне един път в годината правете отчет за свършеното от Вас, но не пред партийните си централи, а пред народа, който Ви е избрал.

За следващите избори –  ще Ви познаем по делата!

Пожелаваме Ви успешна и ползотворна работа в интерес на България!


1293