Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Секс с камериерка е ...
Секс с камериерка е причината за раздялата на Божинов и Биляна Дол?

Секс с камериерка е причината за раздялата на Божинов и Биляна Дол?Скандална версия за разрива между бившия национал и сръбкинята

 

Малко повече от месец, след като сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов чрез открито писмо в социалните мрежи, Биляна Дол най-после разкри повода за разрива си с футболиста.

Бившият национал е бил изловен от половинката си Биляна Дол в момент на интимни упражнения с друга жена, при това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца, твърди Lupa.bg.

Любителят на котета изял няколко звучни шамара от 43-годишната сръбкиня Биляна, която освен това го издрала и с нокти по лицето, та футболистът носи и съвсем физически белезите от драмата.

Издънката станала в началото на юли, когато Божинов започна да тренира с Ботев (Враца). Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на местния тим, намалил натоварванията на футболистите си и вместо два пъти, те цяла седмица тренирали по веднъж на ден. Валери се възползвал от намалението и решил да не споменава на Биляна за промяната в програмата си, пише още изданието.

Така имал възможност да се прибира в апартамента си в местния хотел и да прекарва времето си с 19-годишна чистачка от местните села, на която отдавна бил хвърлил око.

„Страстната седмица“ на Божинов обаче завършила преждевременно с издънка, споделили близки на футболиста. Бившата му вече половинка се прибрала ненадейно в комплекса и Валери буквално бил спипан „на калъп“ със знойната девойка, та последвал нечуван скандал. Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка.

Няколко дни по-късно Биляна обяви, че не може повече да се бори с болезнения нагон на Валери и го напуска.

 

Източник: https://fakti.bg/
109913