Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Семеен разкол в креп...
Семеен разкол в крепост на ГЕРБ >> Синът на Спас Гърневски: Аз протестирам! Убеждавам баща си да се раздели с ГЕРБ /видео/

Семеен разкол в крепост на ГЕРБ >> Синът на Спас Гърневски: Аз протестирам! Убеждавам баща си да се раздели с ГЕРБ /видео/В интервю за ”Правосъдие за всеки” Георги Гърневски, син на популярния депутат от ГЕРБ и бивш син кмет на Пловдив Спас Гърневски определи себе си и своя родител като Люк Скайуокър и Дарт Вейдър. ”Две години опитвам да убедя баща си, че трябва да се раздели с парламентарната група на управляващите”, казва Георги.

 

"В сърцето си той е честен и морален човек. Надявам се, че е само заблуден от тези хора. Аз лично протестирам, за да няма хора над закона. Те нямат право да бъдат нито във властта, нито близо до властта. Всяка вечер ме води тук гневът, че прокуратурата не преследва беззаконието. Властите са неразделени, за да задушават бизнеса. Колкото повече бизнес има, толкова по-малко ще са зависимостите и силовия контрол от властта върху цялото общество. Трябват ни честни хора в управлението и свобода за дребния и средния бизнес", споделя още Гърневски.

 

Той коментира още проблемите на малкия и среден бизнес в България и хвалбите на управляващите за договорените средства от ЕС. Вижте цялото интервю във видеото.

 

Вчера Георги Гърневски бе един от протестиращите, които спряха движението на кръстовището, известно в София като Аптеката - бул. Витоша и Патриарха, след 14-ия протест срещу Борисов и Гешев.

 

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Политическите жандарми на ГЕРБ: Гърневски и Манев да са здрави, ще свалят Борисов преди протестите

Пиар експерт: Моля ви, дръжте Манов и Гърневски пред камерите постоянно

Лудост! >> Спас Гърневски (ГЕРБ): Радев да докара с "Грипен" Божков от Дубай, да вземе Нинова за стюардеса

Спас Гърневски издаде ГЕРБ и целта на шоуто в 8 сутринта: Новият президент ще бъде проф. Мутафчийски!

Политическият хамелеон Гърневски мълчи като посрано дете!


 


131402