Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Ще го изкарат борец,...
Ще го изкарат борец, а той е активен участник! >> Борисов щял да продължи ”апартаментгейт”

Ще го изкарат борец, а той е активен участник! >> Борисов щял да продължи ”апартаментгейт”Тази сага /б.р. апаратаментгейт/ ще продължи, има воля на Борисов. Ще обхване общински съветници, чиновници, нотариуси, навсякъде където има корупционен риск и др. Това пролетно почистване ще продължи и ще се свърши веднъж завинаги.

Имаше декорации. И няма нито един политик осъден през последните 30 години. Има да се отстраняват още недостатъци, похвали времето на ГЕРБ представящият се за политолог  и близък  на премиера Георги Харизанов.

 

Борисов 18-та година е подценяван. Има дерибеи, които се изживяват на гърба на партията. "Апартаментгейт" рано или късно ще донесе позитиви. Президентът Радев говори да се извадят и офшорните фирми, но това не е лесно. И нямаше да назначи Йончева и да я уволнява..., каза още той.

 

Социоложката Татяна Буруджиева коментира, защо агенциите дават предимство с процент на БСП пред ГЕРБ: И преди даваха преднина на БСП. Всички социологически агенции, като си дават данните казват, че това е моментна снимка на обществото. В момента, в който социологическите централи питат, за кой ще гласувате, хората не знаят за какви избори ще гласуват. В момента българинът говори за съотношението на силите в България. Идват празници. Никой не може да каже, чий електорат ще остане вкъщи. ГЕРБ вече платиха цената на своята грешка, посочи Буруджиева.

 

В момента БСП се управлява от хора с националсоциалистически уклон, смята Буруджиева. Харизанов сравни Корнелия Нинова с Хитлер.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/novini/

 


97120