Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Ще стане ли Мая Мано...
Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?

Ще стане ли Мая Манолова кмет на София?Движение "Заедно" издигна кандидатурата на омбудсмана

Движение "Заедно" издигна омбудсмана Мая Манолова за кмет на София. Знае ли обаче тя за кандидатурата и съгласна ли е с нея?"Убедени сме, че в София трябва да има промяна - "Топлофикация", паркинги, лош въздух, корупция, транспорт. Тази промяна трябва да бъде олицетворена от някого и по наше проучване, ако се яви Мая Манолова срещу госпожа Фандъкова, Мая Манолова ще спечели", заяви един от членовете на Движението - Александър Томов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че Движение "Заедно" е уникална формация, в която влизат извънпарламентарни партии, които не поставят акцента на ляво и дясно. Има абсолютно конкретна програма, в която участват 37 професори. Тази програма е свързана със съвсем различна икономическа и социална стратегия.

"Не можем да позволим Румъния да е преди нас. Не можем да позволим да губим повече хора", настоя Томов.

Той допълни, че единственият начин това да се промени е като се вдигнат темповете на растеж и се освободят повече средства за пенсии и заплати. По негови думи Движение "Заедно" ще се яви на евроизборите, въпреки трудните условия, в които са поставени.

 

Източник:https://www.dnes.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Смъртта на профсъюзите: Обсъждат проблемите на шофьорите без синдикат. А Мая Манолова ще се кандидатира ли за кмет на София?

БСП все още не казва дали ще предложи Маналова за кмет на София

БСП номинира ли Мая Манолова за кмет на София или опита да я прецака


93830