Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Скандал след скандал...
Скандал след скандал >> Иванчева: Иван Гешев ни е арестувал докато е командировка в Русия

Скандал след скандал >> Иванчева: Иван Гешев ни е арестувал докато е командировка в РусияИван Гешев арестувал Иванчева и Петрова докато е в Русия! Прокуратурата се оплете в лъжи!

 

Това пише във Фейсбук бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

Ето целия й пост:

 

Иван Гешев е бил в Русия по време на акцията на 17 април 2018 г., при която бяха задържани кмета на "Младост" и заместничката й - това се опитва да убеди прокуратурата в имейл, изпратен до медиите.

 

Поводът за писмото е запитване от "Дневник" за посещенията и обученията на прокурори в Русия. Подопечните на Цацаров опровергават информация на изданието, че градският прокурор Емилия Русинова е била в Моква през 2018 г.

 

И тук следва интересното: "Заместникът на главния прокурор Иван Гешев е бил в руската столица в периода 16.04 - 18.04.2018 г. Тогава, като административен ръководител на Специализираната прокуратура, той е участвал заедно с още двама свои колеги в кръгла маса на тема "Противодействие на тероризма".

 

Опитваме се да проявяване разбиране към зададената от тъмни кръгове политика на Главната прокуратура, но не разбираме колко оплетени са схемите й.


ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ИВАН ГЕШЕВ КОЙТО КОМАНДВАШЕ ПОЗОРНАТА АКЦИЯ ПРЕД СПОРТНАТА ПАЛАТА А ПРИСЪСТВИЕТО МУ ТАМ НА 17.04.2018 Г. Е ЗАПЕЧАТАНО ОТ ДЕСЕТКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ!

 

ЗАТОВА ПИТАМЕ - бил ли е командирован Иван Гешев в Русия по това време? Привидял ли ни се е пред Спортната палата или това е негов клонинг?

 

Защото ако не е така, това означава, че освен лъжи и лайномети по малкото останали стойностни медии в България прокуратурата се самоуличава в източване на пари от командировки?

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://mobile.frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Измама >> Прокуратурата клонира Иван Гешев - бил е в Москва, докато арестува Иванчева в София

Шефът на Апелативния спецсъд ще съди Иванчева на втора инстанция

Горещ картоф! >> Шефът на апелативния спецсъд Георги Ушев получи делото „Иванчева“106627