Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Скандалът "Къщата в ...
Скандалът > (ОБНОВЯВА СЕ)" title="Скандалът "Къщата в Барселона" пак подгони Бойко Борисов! ВИЖТЕ ТУК последните разкрития >> (ОБНОВЯВА СЕ)" />

Скандалът "Къщата в Барселона" пак подгони Бойко Борисов! ВИЖТЕ ТУК последните разкрития >> (ОБНОВЯВА СЕ)Депутатът от БСП Елена Йончева разполага с документи по случая с къщата в Барселона и т.нар. от нея кръг "Банкя" и настоява главният прокурор да направи проверка. Това заяви самата тя преди дни. Йончева твърди, че всички необходими документи ще бъдат предоставени на главния прокурор. „В момента се изготвя сигнал съвместно с юристи. Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона“. 

Конкретно историята е от преди поне 2 години и касае манекенката Борислава Йовчева, като нейното име е свързано със следните реплики по адрес на Борисов от разговора между бившия председател на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева и съдия Румяна Ченалова: "Факт е, че към определени жени има и положително отношение – от тия, с които е бил. Така е. Сега има една, на която ѝ купи къща в Барселона за 2,9 млн. евро". 

По темата за къщата в Барселона, Борисов говори преди почти година пред Сашо Диков и коментира по следния начин: "Ако намерят къщата в Барселона – да я вземат".

Image result for бойко борисов барселона къща 

 

Кръг от свързани лица и фирми прикриват луксозен имот в Бояна на ГЕРБ кмета Камбитов

В луксозна къща в баровския софийски квартал Бояна живее ГЕРБ кметът на Благоевград Атанас Камбитов. По документи тя е собственост на фирма, която преди няколко месеца купил само за 5 000 лв. разложки автобояджия. Снимки с дрон разкриха, че управникът на Благоевград  се шири в дизайнерски имот с 5 спални, камини, климатици и парно, с джакузи и сауна, с покрито барбекю и винарна, с поддържана градина и два гаража , в единия от  който крие  чисто нов джип. Интересно е, че той няма регистрация, че живее в София, въпреки че този факт е известен на всички.

Продължение

************************************************ 

Атанас Чобанов от Биволъ: Прокуратурата трябва да обвини Борисов

Според сателитни снимки в Google Earth и данни от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, между 2007-2008 и 2010 година, в имот, собственост на Бойко Методиев Борисов в Банкя, е "поникнала" къща с разгъната застроена площ от 138 кв.м., която също е собственост на Бойко Методиев Борисов. Подобно твърдение беше споделено вчера в социалната мрежа Facebook от главния редактор на сайта за разследваща журналистика "БиволЪ" Атанас Чобанов.

Продължение

************************************************ 

Позор! >> Елена Йончева: Борисов не е декларирал къща в Банкя от 138 кв. м.

Като говорим за „Апартаментгейт“, трябва да кажем, че премиерът Бойко Борисов не е декларирал къща в Банкя от 138 кв. м. Това каза кандидатът за евродепутат от БСП Елена Йончева по НТВ. Тя обясни, че въпросният имот е влязъл в експлоатация през 2009 година. Въпреки това, той не го е отбелязал в нито една декларация. 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Къщи и кооперации на кръга „Банкя“ – братовчед, „килия“, професор… /Видео!/

БОЙКО БОРИСОВ & БРАТОВЧЕД МУ РАДИ – ИМОТНИ СХЕМИ, ЗАМЕНКИ, СИМБИОЗА /ДОКУМЕНТИ И СНИМКИ/

Ето и видео материал от къщи и кооперации на кръга „Банкя“ – братовчед, „килия“, професор…, предоставени от Легия Антимафия:

Сградите на КИЛИЯТА, съдружник на Братовчеда на Бойко Борисов.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

А прокламира почтеност и морал на всички! >> Бойко Борисов не е декларирал постройка към къщата си в Банкя

Атаката по премиера Бойко Борисов по имотни въпроси продължава с ново разкритие. Според информация на Атанас Чобанов от разследващия сайт "Биволъ" премиерът е пропуснал да декларира жилищна постройка. И строителното разрешение, и удостоверението за въвеждане в експлоатация са на името на Бойко Борисов. Постройката обаче отсъства от имотната декларация на премиера както за 2009 г., така и в следващите години. 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************   

e - vestnik: Борисов разобличен, че лъже за братовчед си. Има връзка с къщата в Барселона

Според разкритията на Елена Йончева, братовчедът на премиера Борисов Радо (Радослав) Иванов е станал собственик на неговите фирми, вкл. „Ипон”, когато той е влязъл в политиката. Фирмите и досега са действащи. Йончева разпространи вчера документи за тези фирми.

А малко по-рано сутринта по Би Ти Ви премиерът Борисов отрече да има общ бизнес с братовчедите си, като обясни, че някои не е виждал от 40 години или не си говори с тях.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************   

,,Апартаментгейт" сгащи и Бойко! >> В имота на Борисов в Банкя "поникнала" недекларирана къща

поред сателитни снимки в Google Earth и данни от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, между 2007-2008 и 2010 година, в имот, собственост на Бойко Методиев Борисов в Банкя, е "поникнала" къща с разгъната застроена площ от 138 кв.м., която също е собственост на Бойко Методиев Борисов. Подобно твърдение беше споделено в социалната мрежа Facebook от главния редактор на сайта за разследваща журналистика "БиволЪ" Атанас Чобанов.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************  

 Еuelectionsbulgaria: Ред е и на Борисов да се изправи пред имотен скандал

"Ред е и на Борисов да се изправи пред имотен скандал" е заглавие на статия с автор Георги Готев, публикувана на сайта на Еuelectionsbulgaria.com, разпространена от пресцентъра на Националния съвет на БСП. Българският министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има интересна биография и в никакъв случай не е светец. Изглежда сякаш основният му опонент Българската социалистическа партия е разкрила скелетите в килера му дни преди Европейските избори, в които ГЕРБ и БСП са почти с изравнени резултати. 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************   

Бойко Борисов & братовчед му Ради – имотни схеми, заменки, симбиоза /документи и снимки/

Фирма „Монтенегро 1” ООД, ЕИК 131182210, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. „Люлин 2”, бл. 262, вх. А, ет. 13, ап. 70 е собственост на Радослав Венциславов Иванов и Ранко Клачар /на снимката/, които имат по равни дялове. Двамата са и нейни управители. Ноторен факт е че Радослав Венциславов Иванов е братовчед на премиера Бойко Борисов. Двамата са в изключително близки отношения, живеят в съседство в гр. Банкя, като дори на 14.12.2007 г. Радослав Венциславов Иванов (Братовчеда) продава на Бойко Методиев Борисов поземлен имот пл. № 414 с площ от 462 кв.м. за сумата 3496, 90 лева. Двамата са виждани заедно на публични събития.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************  

Елена Йончева: Внесохме в прокуратурата сигнал за Къщата в Барселона

Въпросната къща в Барселона наистина не се води на г-н Борисов, каза пред bTV Елена Йончева и настоя да се разследват парите, постъпили по сметка на Борислава Йончева. „Сумата е била над 1 млн. лева. Пътят на парите водят до братовчед на Борисов и фирма ”Ипон”. Водят до Иван Създов, управител на корт ”Банкя” и братовчеда Иванов, който наследява целия бизнес на Борисов и фирмата ”Ипон”, допълни тя.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************  

Йончева внесе три сигнала до прокуратурата за участие на Борисов и братовчеда в „Апартаментгейт”

Братовчедът на премиера - Радослав Иванов, е собственик на бившия бизнес на Бойко Борисов, включително ИПОН. 

Това разкри водачът на евролистата на БСП Елена Йончева във фейсбук, цитирана от пресцентъра на партията. По-рано днес Борисов каза - С единия братовчед не съм се виждал 40 г., с другите в съседните къщи не си бяхме говорили от 30 г. Сега само си махаме. Даже двама съм ги бил и затова не си говорим. 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Братовчедът на Борисов „Ради“ забъркан в престъпна схема превърнала имоти в Горубляне в сметища!

АФЕРА публикува: БОРИСОВ ЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ СИ ГОВОРИ С БРАТОВЧЕДА РАДИ! ЕТО ВИДЕО, СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ!

В материала публикувахме видео, в което ясно се вижда как братовчеда Ради, с когото Бойко Борисов уж не говори, по неговите думи, влиза в автомобила му на последните парламентарни избори, след като Борисов е гласувал за „стабилна, предвидима и единна България“.

Пълният запис на видеото – гледайте тук!: https://www.youtube.com/watch?v=zV1tcCDjF-s 

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************

БРУТАЛЕН СКАНДАЛ! >> Елена Йончева с тежки обвинения: Борисов лъже за братовчеда Ради и къщата в Барселона! 

Изпращам сигнал до главния прокурор да образува проверка

Преди да стане кмет на Столична община и по-късно премиер, Борисов е продал бизнеса си именно на братовчед си Радослав Венциславов Иванов. Във времето, когато е кмет Борисов прави заменки в полза на братовчед си за терен на най-комуникативно място в Люлин

Елена Йончева  Фейсбук

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************

Борисов лъже, че не си говори с братовчеда Ради! Ето видео, снимки и документи!

Бойко Борисов в обяснение за братовчеда Ради: „Ние сме сложна рода. С единия братовчед не съм го виждал от 40 години. С другите братовчеди, дето сме къща до къща, сега като се видиме си махаме… Ние сме в една къща родени, в една стая по средата, не си говориме, даже има двама, дет съм ги бил… и затова не си говориме трайно. Ама аз не си говоря с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме, двете баби се биха и аз ги набих братчедите…“…

А сега вижте как не се познава Бойко Борисов с братовчеда Ради, с когото не си говори!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Братовчедът на Борисов Ради изскочи от къщата в Барселона

Проследяването на паричния поток, свързан с офшорна фирма, спонсорираща компании, регистрирани на адреса на прословутата Борислава Йовчева, води до братовчед на Бойко Борисов. Елена Йончева призова главния прокурор да разследва т.нар. къща в Барселона. Според нея са замесени трима приближени до Борисов – вторият му братовчед Радослав Иванов, Иван Саздов и Йордан Христов.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Борисов: Показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя

В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя.

Това коментира премиерът Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ на bTV по повод към главния прокурор Сотир Цацаров да разследва т. нар. къща в Барселона.

„В Банкя показват една къща, която мисля, че е на Емо Кюлев, и пишат, че е моя. В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя. Тя си има нотариален акт, има си всичко. Това го правят години наред. Аз нищо не мога да направя“, кaза Борисов.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Иван Бакалов: Не подминавайте сигнала на Йончева за Къщата в Барселона

Известният журналист Иван Бакалов написа днес интересен коментар във фейсбук. В него той коментира сигнала на Елена Йончева, който тя подаде до прокуратурата за Къщата в Барселона и кръга ”Банкя”.

Ето какво написа той

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Червените с призив да се провери къщата в Барселона, за която се твърди, че е свързана с Бойко Борисов

“Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона. Разполагаме с всички необходими документи и ще му ги предоставим”. Това каза в Хасково водачът на листата на “БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева, цитирана от пресцентъра на партията.

“Приветстваме главния прокурор за инициативата му да бъдат разследвани офшорни сметки и имоти на български политици в чужбина, и ще му помогнем, като предоставим документи за така наречената къща в Барселона”, заяви Йончева.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Йончева към Цацаров: Проверете произхода на парите за къщата в Барселона и кръга „Банкя”

„Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона. Разполагаме с всички необходими документи и ще му ги предоставим”. Това заяви в Хасково водачът на листата на „БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************

****************************************************

 

СТАРИ ПУБЛИКАЦИИ ПО ТЕМАТА


Борисов отрече да има връзка с къщата в Барселона

Премиерът Бойко Борисов отрече напълно твърденията от въртящото се в последните четири дни в социалната мрежа "Фейсбук" видео с анонимен автор, в което през описани свързаности се стига до внушението, че министър-председателят е купил за манекенката Борислава Йовчева къща за 2.9 млн. евро в Барселона, където тя живее с шестгодишната си дъщеря и родителите си.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Ще има ли оставки?* >> Тази вечер в 22 часа: Борисов отговаря на скандалното видео за къщата в Барселона

Любопитен анонс за извънредно издание на предаването на Сашо Диков "ЕвродикоФ" по телевизия "Евроком" бе анонсиран за 22 часа тази вечер.

Подканата към зрителите гласи "Скандалното видео "Да спрем разграбването на България" - Какво отговори Бойко Борисов".

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

"Къщата в Барселона" и "манекенката в нея" пак подгониха Бойко Борисов

Споменът за "Двете каки" от т.нар. афера "Яневагейт" отново изплува – този път в социалната мрежа Facebook, където нова инициатива, наречена "Да спрем разграбването на България", пусна материали за премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Елена Йончева: Правя разследване за къщата в Барселона заедно с евроинституции

След като обяви днес, че "клеветите на ГЕРБ" по неин адрес няма да спрат разследването за къщата в Барселона, депутатът от "БСП за България" и журналист Елена Йончева заяви пред "Дневник", че то се прави със съдействието на европейски институции. Йончева обяви още, че не може да коментира нищо засега.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

**************************************************** 

Бомба! Ето ги документите! От Банкя през Кипър до Барселона – документите говорят!

Във Фейсбук, веднага след извънрендното предаване „Евродикоф“ по телевизия Евроком за къщата на любовницата на Бойко Борисов в Барселона, бяха пуснати серия от документи.

Ето и целия материал!:

С тези документи проследяваме произхода на парите, прехвърлени във фирмите на Мис Бикини 2006, Борислава Георгиева Йовчева в Барселона. В двете фирми, регистрирани на адреса на придобитата къща на ул. Францеск Ривалта 8, има активи за близо 5 млн. евро. И двете фирми нямат реална дейност. Интересното е кой осигурява тези пари? Вижте документите!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

****************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 


99994