Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави: Този запис е ...
Слави: Този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

Слави: Този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.Уважаеми българи, ние сме парламентарна република, което означава, че на върха на нашата политическа система стои Парламентът. А на върха на Парламента стои председателят на Парламента. Най-високата длъжност в държавата.

В момента председател на българския Парламент е Цвета Караянчева. В петък, в интернет, изтече един запис, в който глас, изумително наподобяващ на гласа на министър-председателя, нарече председателя на Парламента "тъпа кърджалийска ..."вагина".

Всъщност, не я нарече "вагина", нарече я с просташкото определение на женски полов орган.

Уважаеми зрители, този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

В него, освен определението към председателя на Парламента "тъпа кърджалийска... вагина”, има и много други, също толкова изумително противни неща.

Същият този глас, изумително наподобяващ на министър-председателя, заявява, че прокурор Иван Гешев му казал: "И аз се правя на луд, но на теб ти се получава по-добре". Същият този глас каза, "че го вкарал на европейските лидери в дупарата с 200".

Каза също, че ще съсипе "Еврохолд", ще съсипе и Елена Йончева. Каза ги тези неща този глас, и по този начин абсолютно потвърди, че българската политическа система се е разпаднала.
Тя е унищожена, обсебена и притежавана от простотия, корупция, алчност и безнадежност. Този запис е еманация на това, което представлява нашата държава в момента.

Ако не ми вярвате - чуйте го. Има го в интернет. Там ще чуете това, което ви разказвам сега в оригинал. Какво ще изпитате - не знам. Какво ще направите - също не знам.
Знам, че за да изчистим това поредно, мазно и унизително петно, трябва да се случи следното:

- Прокурор Иван Гешев, който сега е главен прокурор, да провери този запис с цялата мощ и сила на закона. Да разбере този запис реален ли е, кой говори на него и да изчисти името си, както и името на парламентарна република България.

- Председателят на Парламента Цвета Караянчева да направи всичко възможно с властта, дадена й от Kонституцията, да разбере този запис истина ли е, кой говори на него и с цялата строгост на закона да изчисти името си и петното върху длъжността председател на Народното Събрание.

- И най-вече ние, като български граждани, най-после да си дадем ясна сметка кой ни управлява, какъв е той, какво направи с всички нас и най-вече - аджеба, какво правим в тази държава.

 

Слави Трифонов, Фейсбук

 

*Заглавието е на редакцията

 


 

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Цветан Цветанов шибна шамар на премиера: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов (ВИДЕО)

Румен Гечев: Не съм спал от вълнение! Някакъв тулуп от Банкя обижда председателя на НС

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г.

Срамният запис пуснат от Вальо Златев като застраховка срещу атаки над бизнеса му?

 Елена Гунчева: Къде е границата на овцете?

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >>

Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии

Бoриcoв прoгoвoри зa cкaндaлния зaпиc и eceмeca нa Бoжкoв (ВИДEO)

Г-н премиер, отречете участието в скандалния запис!

 


128107