Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / СЛАВИ: Трябва да има...
СЛАВИ: Трябва да има нов Референдум!

СЛАВИ: Трябва да има нов Референдум!Най-бедната държава в ЕС има най-голяма субсидия. Те няма какво да ги правят и ги слагат на лихва, възмути се Трифонов, който настоява субсидията да се промени от 11 на 1 лев.

Трифонов обобщи, че със сигурност ще се появят нови хора в парламента, което ще произтече от мажоритарния вот. На въпрос дали българинът няма да гласува пак за същите личности той посочи, че вероятно ще има преходен период, в който ще бъдат избирани и стари лица. Така е и в други страни.

Според Слави трябва да има нов референдум за отхвърлените въпроси от първия референдум. Въпросът за избирането на полицейските шефове е хубав въпрос, който трябва да се подложи на гласуване и намаляването на броя на депутатите пък виждаме всеки ден, че 240 няма какво да правят тук. В Холандия са 17 милиона, а депутатите им са 170. Ходят на работа с колелета. Защо нашите идват с тези лимузини, от кого се пазят? Представете си как Валери Симеонов и Волен Сидеров идват с колелета. Ще се научат всички да карат, смята Трифонов.

 


26896