Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави: Защо предаван...
Слави: Защо предаването на Милен Цветков бе свалено?

Слави: Защо предаването на Милен Цветков бе свалено?Кой се уплаши от Милен Цветков и неговия коментар за гръцкия остров на Борисов?

 


Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от ефир заснет епизод на предаването „Часът на Милен Цветков“. Една от предварително анонсираните теми на сваления епизод беше тази: „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“

Сега. Не казвам, че са свалили предаването заради обсъждането на тази тема. Не, сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова „Учебник за мъже“.

На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повторение на предаването на Милен Цветков от 22 юни, но без надписа...“повторение“. Защо Нова пуснаха точно предаването от 22 юни и то без надпис „повторение“? Защото предаването си звучи актуално и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на световното първенство по футбол. Ако мине номерът.

Всъщност, ще ви кажа защо Нова свалиха епизода на Милен Цветков – заради „несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание“.

#111-то място

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Скандално!* >> Защо предаването на Милен Цветков бе свалено снощи?

Войната на бТВ срещу 3 млн. българи и Слави Трифонов

Платената журналистика, назад!

Когато телевизията спря заради Слави Трифонов 

Страх и цензура са обзели българските медии!


67407