Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави Трифонов: Кмет...
Слави Трифонов: Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешник

Слави Трифонов: Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешникЗабелязал съм, че много са ни обидчиви управляващите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И трябва да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим. 

 

ВИДЕО


Ето и поредната обидена госпожица от властта - кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хил. лева мъж, нарекъл го "смешник" във "Фейсбук". Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под публикация във "Фейсбук" в "Група за истината за Стара Загора" от 15 август миналата година. В единия коментар подсъдимият е написал: "Щото тоя смешник дори не е в града..."


Човекът, който е изрекъл тази невъобразима обида “смешник”, е на 26 години и се казва Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник”, бе? Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му шеф? А, забравих, ти наистина му плащаш заплатата с данъците си. Затова си му и шеф. Както и всички граждани на Стара Загора са му шефове.


Но вижте до какви тежки последици е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна обида “смешник”. Самият кмет в жалбата си пред съда пише:


"Използването на жаргона "смешник" цели охарактеризирането ми като лек, комичен човек... (...) Изразът е лесно запомнящ се и поради това – труден за пренебрегване, като изисква продължителен период за възстановяване на пълноценното усещане за ненакърнени чест и собствено достойнство, както и изчистване от мисленето на читателите на съмненията относно вида който му представя.” 


Затова, скъпи граждани на Стара Загора, разбирате как се чувства вашият кмет. Той е нежен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – деликатен и обидчив. Затова като го видите – целунете го. Прегъпнете го. Дайте му любов. Той има нужда от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа.


Но аз понеже не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешник.”

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави Трифонов за Войводиново: Вземете се в ръце и започнете да си вършите работата

Слави Трифонов: Не ви ли пука как се харчат нашите пари

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд - Концерт на Стадион Васил Левски 25.09.2015 пълен

МЕСЕЦ НА РЕФЕРЕНДУМА – МЕСЕЦ НА ПОЗОРА! Битката за България продължава!

Къде сте, управници...?! Къде сте, магистрати...? България иска изпълнение на своя референдум!

Къде се губят милион и половина за една сцена?

Кой как използва проблема с циганите и проблема с новите изтребители?

Слави покорява света, а у нас завистници и политици вият и тракат зъби от страх!

 

 

87485