Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави Трифонов: Пиша...
Слави Трифонов: Пишат глупости! Лъжат, че умирам

Слави Трифонов: Пишат глупости! Лъжат, че умирамСлави Трифонов лично опроверга всякакви слухове, че здравето му се влошава и животът му е застрашен. Той написа писмо до медиите по повод редицата словоизлияния, появили се в различни сайтове със съмнително съдържание. 

Подобни неверни публикации са разстроили майката на водещия, която всеки ден се свързва с него по телефона, за да узнае дали е добре. Самият Трифонов сподели, че е натъжен от подобни "глупости", но не може да промени това, че те са факт. 

Ето и цялото му изявление, поместено без редакторска намеса: 

Уважаеми зрители, приятели и сънародници, майка ми се обажда всеки ден да ме пита дали съм добре. Тъй като ми се стори подозрително, разбрах, че причината е, че няколко сайта – “приятели на истината” – пишат непрекъснато, че съм умрял или че ще мра. Трудно ми е да влизам в теологичен разговор за смъртта, пък и съм по-скоро атеист, но в момента, като гледам обективните обстоятелства, първо съм жив, а второ - кога ще умра - не знам. Знам, че всички рано или късно ще умрем, включително и тия дето пишат тези глупости. Това ме натъжава, но не мога да променя този факт.

 

Благодаря ви за разбирането.

 

Слави Трифонов. 

 

Източник: https://m.fakti.bg/


32311