Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави Трифонов учред...
Слави Трифонов учреди

Слави Трифонов учреди "Няма такава държава"Информационен сайт "ДНЕС"

 

Слави Трифонов учреди партията си "Няма такава държава". Събитието се проведе е зала "Рейнбоу Плаза" в столичния квартал "Лозенец". Сред учредителите са и сценаристите на "Шоуто на Слави" Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев, а Трифонов е председател на новата партия. По-голяма част от избраните делегати са млади хора от цялата страна.

 

 На първото официално събрание делегатите трябва да гласуват учредителната декларация, приета още на 26 юли при събирането на Инициативния комитет. В нея политическата формация се обяви за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на народните представители наполовина, реално въвеждане на дистанционно и електронно гласуване на изборите и референдумите, пряк избор от гражданите на директори на полицейски и областни районни управления, както и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Слави Трифонов при учредяването на партията си: Ще изпълня точките от референдума (СНИМКИ) 

Само за броени месеци, след като шоуменът обяви, че ще влезе в политиката, официалната му страница събра над 200 хил. харесвания и над 300 хил. последователи. За сравнение, това означава, че получава най-голямо гражданско одобрение и интерес от всички в момента действащи политици, включително повече от премиера Бойко Борисов.

 

Хилядите му почитатели с нетърпение очакват и началото на медийния му проект, за който Трифонов съобщи в последния епизод на вечерното си шоу.

 

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Слави с решителна крачка, очаквана от всички!

Слави Трифонов учредява новата партия

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Шоу за 8% рейтинг

Алфа Рисърч: Слави и Няма такава държава стартират с 8,3%, ако сега има избори

Уважаеми зрители, приятели, „Шоуто на Слави“ свършва! А сега накъде...?!114069