Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / След 30 години синя ...
След 30 години синя и червена разсипия, Нинова обяви: Бъдещето на България е в редовете на социалистите

След 30 години синя и червена разсипия, Нинова обяви: Бъдещето на България е в редовете на социалиститеКорнелия Нинова се срещна с пловдивски социалисти по покана на дискусионен клуб "Георги Кирков". На срещата бяха обсъдени теми от актуалната политическа обстановка и вътрешнопартийни въпроси . Дискусията продължи три часа. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Преди срещата председателят на БСП заяви: „Поканена съм и идвам в Пловдив. Искам да чуя другарите от града и тяхната оценка. Това е много важен момент за партията да даде алтернативата на управлението на ГЕРБ. Що се отнася до изборите в БСП- веднъж на четири години социалистите избират своите градски, областни и национално ръководство, а за пръв път има пряк избор на председател. Това е най- демократичният начин. Сега силата и бъдещето на БСП, а и на България, е в ръцете на редовите социалисти”.

Попитана за оценка на градското ръководство Нинова заяви: „Оценката я дават хората. И тя не е добра за пловдивската организация на последните местни избори."

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://m.fakti.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Прекият избор на лидер на БСП: Кога, как и кой срещу кого

Нинова с чистка на "Позитано" 20 преди избора за лидер

Вместо проблемите на страната >> 10 срещу Нинова за лидер на БСП, сред тях и кметът на Перник121407