Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Служител на ЦРУ е ве...
Служител на ЦРУ е вероятният разобличител на Тръмп

Служител на ЦРУ е вероятният разобличител на ТръмпЮридическият анализатор на Fox News Грег Джарет заяви, че самоличността на предполагаемия разобличител на Доналд Тръмп във връзка с разговора ме с украинския президент Володимир Зеленски, може да бъде разкрита в доклад на главния инспектор на правосъдното министерство, третиращ вероятно нарушаване на Закона за надзор на чуждестранното разузнаване.

В документа и посочен служителят на ЦРУ като Ерик Сиарамела като евентуалният разобличител, подал сигнал до Конгреса във връзка с разговора между двамата президенти, въз основа на който беше започнато разследването за импийчмънт на Тръмп, съобщава "Washington Examiner".

Според изданието "Breitbart", името на информатора е назовано при личен разговор по време на изслушвания в Конгреса по разследването за импийчмънт.

Твърди се, че той е бил в контакт с бившия вицепрезидент Джо Байдън и със съветничката на президента Барак Обама по националната сигурност Сюзън Райс. Освен това той контактувал с бившия директор на ЦРУ Джон Бренън.

 

Източник: www.news.bg


116321