Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Снимката, на която Б...
Снимката, на която Борисов спи е намек, че може да бъде убит

Снимката, на която Борисов спи е намек, че може да бъде убитДошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов.

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" разследващият журналист от европейския сайт Euractiv. 

"Остава впечатлението, че някой казва, че Борисов трябва да си ходи. В снимката, в която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит - там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера и той каза, че ще спи с оръжие", обясни още Готев. 

Той определи сегашната ситуация в страната, в която обществото прелива от скандал в скандал, по следния начин: 

"Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват". 

"Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне. Знае, че трябва да напусне сцената, но не знае как. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов", посочи още журналистът от Euaractiv. 

Той отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство. 

Той коментира и отправените обвинения по-рано днес от премиера към президента Румен Радев: 

"Той обвини Радев почти в опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници".

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Фейсбук ”гръмна” след брифинга на Борисов

Мая Манолова категорично към Борисов: Време е да си тръгнете! Идете си с мир!

Атанас Чобанов: Записът с Борисов трудно може да бъде монтиран. Няма такива думи в официалния речник на премиера

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г.

Цветан Цветанов шибна шамар на премиера: Аудиозаписът дава тревожни сигнали, виждал съм Божков след срещи с Борисов (ВИДЕО)

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >>

 

 


128337