Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Срам!!!Новият член н...
Срам!!!Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономика

Срам!!!Новият член на СЕМ завършила с 3.89 аграрна икономикаНовият член на СЕМ е селскостопански специалист - завършила е със специалност ”аграрна икономика” Врачанския филиал на УНСС. Бакалаварката има среден успех от обучението си 3,89?

Вчера народните представители в парламента се скараха заради Съвета за електронни медии. Депутатите избраха кандидатът на ГЕРБ Галина Георгиева за член на медийния регулатор. Тя сяда на мястото на Иво Атанасов, които беше номиниран от БСП. Червените и този път имаха свои кандидат - Ия Петкова.

 

"Резултатът от днешното гласуване е само един - Делян Пеевски превзе и СЕМ. ДПС и ГЕРБ отново проявиха своята коалиция и настаниха в СЕМ кандидат, удобен за Пеевски, заяви в тази връзка Александър Симов, народен представител от "БСП за България".


.

 

Как ще дава становища за медийното съдържание и ще оценява работата на медиите? Това е подигравка с медийната общност. Как този човек ще препитва кандидатите за шефове на БНР и БНТ!? Ттака коментира избора на Галина Георгиева медийни специалисти и експерти м в медиите и социалните мрежи.

 

 

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Мафията е и в медиите >> Делян Пеевски превзе и СЕМ

Галина Георгиева бе избрана за член на СЕМ от квотата на Народното събрание

 


106860