Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Стоян Мирчев: Сканда...
Стоян Мирчев: Скандали, които се въртят около Горанов, не е имало досега

Стоян Мирчев: Скандали, които се въртят около Горанов, не е имало досегаПолитическата отговорност се носи чрез оставки... Такива скандали, каквито се въртят около г-н Горанов, не е имало досега. И главата на г-н Горанов Борисов не смее и да я погледне. Г-н Горанов е топлата връзка между г-н Борисов и един от крупните бизнесмени и депутати в България.

Това коментира пред БНР Стоян Мирчев, депутат от „БСП за България“. Според него бездействието на Владислав Горанов и законодателните промени на Менда Стоянова са довели до загуби за държавата в размер на 700 млн. лева, реализирани в течение на години.


Виновни за корупцията са тези от властта, защото те разполагат и разпределят ресурса, смята той.


Той коментира и състоянието на левицата: Начинът, по който се говори за БСП, е едностранчив. Битките, които провеждаме в пленарната зала, остават на заден план и нарочно се изкарват скандалите. Целта е да се отклони вниманието от проблемите, станали вече нетърпими, от управлението на ГЕРБ... Не се рови там, където са проблемите.


Стоян Мирчев прогнозира, че след провеждането на избор за председател на партията БСП бързо ще влезе в необходимата кондиция да се подготви за предстоящите избори.

 

Снимка: БГНЕС

Източник: https://frognews.bg/


129127