Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Стотици желаещи за п...
Стотици желаещи за приемната на Манолова, запълнила се за месец напред

Стотици желаещи за приемната на Манолова, запълнила се за месец напредСамо за три часа записване приемната на Мая Манолова се запълнила за месец напред. Това научи 24новини.бг от източник в екипа й.

Броени часове след като Мая Манолова обяви в понеделник сутринта телефони за безплатна приемна за граждани в новия си офис в столицата,

приемните й дни вече са се запълнили.

Според нашите източници над 110 хиляди души са прочели до момента съобщението за нейната инициатива във фейсбук страницата й.

Първите, успели да се запишат, ще бъдат приети от Манолова и екипа юристи още в сряда от 10,30 ч.

В следобедните часове днес се е запълнила обаче и приемната за 4 декември, сряда. От екипа й казват, че са очаквали голям интерес, но не и в такива размери.

Поради големия брой граждани, които се обаждат в новия й офис, се очаква Манолова да обяви през следващата седмица допълнителни приемни дати.

Приемната си тя обяви в неделя, като посочи, че се намира на пл. „Славейков” в софия, на адрес: ул. „Дякон Игнатий” 4, ет.2.

Обяви и телефони, които бяха активни от днес сутринта.

В над 500 коментара под съобщението й се виждат въпроси на граждани от цялата страна дали ще отиде и в други населени места.

Според източници на 24новини.бг, Манолова смята да обяви новата си гражданска инициатива, екипа си и новия си офис до броени дни. 

В близките дни предстои и срещата й с хората от Инициативния комитет и щаба й от времето на кампанията за кметските избори в София. Припомняме, че тогава комитетът й се състоеше от над 70 души.

 

Източник: https://24novini.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Столичната градоначалничка - като вечната кукла на конци... Идва новото, различното...!

Мая Манолова: ОБМИСЛЯМ СФОРМИРАНЕТО НА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА! Заедно с гражданите ще отстояваме основните демократични ценности. Показахме, че едноличният режим на Борисов може да бъде демонтиран!

Мая Манолова гласува за свободна, демократична и европейска София

Манолова: Борисов е обладан от страх и паника, че ще загуби София! Срам ме от лъжите му! Срам ме е от него! Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света!

Манолова: Посланията ми са към всеки, който не иска повече този модел на управление

Мая Манолова заедно с гражданите в протестите срещу Гешев, обяви подкрепа за кандидат-кметовете на промяната (ОБЗОР)

Гражданският кандидат: Имена от ъндърграунда и мутрите са се впуснали да пазят властта

Мая Манолова: Призовавам и г-жа Фандъкова да се включи в дебата, а не да се крие зад ромските махали!

Мая Манолова: Да се изправим!


117574