Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Сватбената рокля на ...
Сватбената рокля на Меган, която разплака Хари (СНИМКИ)

Сватбената рокля на Меган, която разплака Хари (СНИМКИ)Сватбата на годината вече е факт - британският принц Хари и актрисата Меган Маркъл се венчаха пред очите на 600 гости и милиони по телевизнните екрани по цял свят.

Една от най-големите спекулации също е разкрита, до тук със залаганията, защото роклята на булката вече е повече от ясна! Меган Маркъл, която от днес всички можем да наричаме херцогиня, избра класическа бяла рокля на Клеър Уейт Келър, британска дизайнерка, работеща за "Живанши". 

Според някои модни критици тя е препратка към любимата сватбена рокля на актрисата - тази на Карълайн Кенеди. Воалът бе дълъг почти 5 метра и обсипан със 53 цветя. Бройката не е случайна, пише Daily Mail, тя е избрана в знак на благодарност към 53-те държави, членуващи в Общността на нациите.

 

 

Тиарата, красяща главата на булката, също е много специална - тя е принадлежала на кралица Мери, бабата на кралица Елизабет Втора. Изработена е през далечната 1932 г. и е цялата в големи и малки брилянти.

 

Другите бижута по Меган - обеци, гривна и пръстен, са модел на "Картие". Гримът бе много изчистен, с какъвти обикновено виждаме любимата на принц Хари, защото тя много харесва луничките си и иска да се забелязват.

 

Меган бе придружена до олтара от бащата на принц Хари - принц Чарлз, тъй като здравословното състояние на баща й не му позволи да присъства на церемонията. При вида на красивата булка с просълзени очи Хари изрече: "Изглеждаш прекрасно!".

 

 

 

Снимки: Getty Images/Guliver

РЕДАКТОР: МИЛЕНА СЛАВКОВА


63212