Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Татяна Дончева: Българският парламент прилича на чалготека, тръпки ме побиват от цялото бездарие

Татяна Дончева: Българският парламент прилича на чалготека, тръпки ме побиват от цялото бездарие"Българският парламент е заприличал на чалготека с пайнерки. Тръпки те побиват от цялото бездарие".

Това заяви пред Дарик лидерката на "Движение 21" Татяна Дончева, която коментира вота на недоверие, водната криза в Перник и готвените промени в закона за хазарта.

"ГЕРБ от поемането на властта се занимава с активни процеси на преразпределяне на финансови ресурси и на бизнеси. Васил Божков едва ли ще е на крайна загуба след изхода от тази история - той може да осъди държавата, но това ще стане след време“, допълни тя.

По думите на Дончева кризата в Перник е показала, че водният сектор в България се управлява изключително дилетантски, тъй като не се допускат млади специалисти.

„Освен съдебни процеси са нужни реални действия за изграждането на съоръжения и тяхното компетентно поддържане - нещо което ГЕРБ не прави, защото залага на политически назначения“, коментира още Дончева за вота на недоверие заради водната криза. Тя е скептик, че ще има реално наказани за ситуацията в Перник.

 

 

Източник: http://epicenter.bg

 

 


120645