Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Татяна Дончева: Всички знаем какво иска агитката на Левски

Татяна Дончева: Всички знаем какво иска агитката на Левски"Ще сложат ли някога тези агитки там, където им е мястото?", попита адвокатът

Адвокат Татяна Дончева, която в момента е адвокат на съдружника на свързаната с Васил Божков певица Лилана - Мартин Димитров, скочи на футболните фенове на Левски. Това се случи в предаването „Тази сутрин” по bTV.

„Какво иска агитката на Левски? Агитката на Левски от София Запад, която се свързва с всякакви неща: с побоя над Слави Ангелов, с побой над други лица, с търговия с наркотици. Нищо, че са си нарисували Левски като символ на гърдите си, което за мен е кощунство. Ясно е за какво става дума. Като иска тази агитка да получава пари и да вика „АУ”, и като има кой да им дава, това е друг въпрос, но той няма общо с футбола”, каза Дончева, която анализира и българския футбол.

„В България футбол ще има ли, ще има ли нормално развитие и ще ни дадат ли възможност да ходим на мачове, без да водим битки с някакви агитки, въоръжени с боксове. Или тези агитки ще се сложат, където им е мястото, независимо какво смятат някакви хора, на които им трябват за политически натиск. Иначе ние ще си гледаме телевизия, а агитките да ходят да се бият по улиците на София”, допълни тя.

 

Източник: https://fakti.bg/

 


125826