Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Татяна Кристи: Никой...
Татяна Кристи: Никой достоен народ не заслужава да го управлява такъв корумпиран и неграмотен ПРОСТАК!

Татяна Кристи: Никой достоен народ не заслужава да го управлява такъв корумпиран и неграмотен ПРОСТАК!Последният запис на борисов трябва да влезе в учебниците по политология за бъдещите поколения българи. И този запис ще е свидетелство за това какво може да се случи, ако демокрацията не се пази и хората не се борят за нея.

Случва се ПОЗОР. България не заслужава това. Надявам се той мълниеносно да стигне до Меркел, Урсула, ЕК и особено до ЕНП! Време е парите от ЕС да спрат докато не се разкара това правителство, този прокурор, този парламент и най-вече този премиер. Никой достоен народ не заслужава да го управлява такъв агресивен, корумпиран и неграмотен ПРОСТАК!

Журналистката Татяна Кристи , Фейсбук


 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

„АФЕРА“! >> Нов запис на Бойко Борисов! „Не може да е държавен глава тоя тъпанар! Избрали са си един прост летец! Да си е*е п*тката майчина! На прост човек к*р се набива, Томиславе!“ (18+)

Атакуваха премиера с нови манипулирани записи без нито една псувня

НОВИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ НА БОРИСОВ! С икономическия министър Караниколов за президента: „Трябва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Това искам да го чуя във вечерните новини!...”

Елена Гунчева: Къде е границата на овцете?

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

 


131957