Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Територията на злите...
Територията на злите майки

Територията на злите майкиГербоидите минаха всякакви граници на човешкото. Падайки, хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна около себе си. Тези дни те доказаха, че не само не са подходящи да управляват, но и са лишени от всякакво човешко чувство и морал. В историята е имало много подобни престъпници. И краят им е един и същ и неизбежен. Защото хората рано или късно убиват чудовищата!

Най-святото нещо – майките, днес бяха наречени от гербоидите зли и агресивни. Майки, които имат деца с увреждания и се борят за живота им. В държава – членка на ЕС, където хората и особено децата с увреждания са под особена закрила. Тук са оставени на произвола и дори политици като Валерко Симеонов призовава да не ги показват пред хората!

Чудовищата не харесват смелостта на майките да се борят със системата, която убива децата им и тях. Те искат кротко всички да си отидат в тишина. Тишина, в която да могат да трупат още пачки и кюлчета….тишина и тъмнина, в която най-добре виреят.

Ние нямаме държава, а територията, в която оцеляват най-мазните и удобните. Територията, която си отглежда дебилен електорат, а нарича майките на българските деца „зли и агресивни“. Територия, в която се упражнява геноцид спрямо българското население.

Вчера Ренета Инджова, първата българска жена – премиер, беше нападната пред дома си и е със счупена ръка. Посред бял ден. Десетки от активистите на протестите бяха заплашени. Полицаите блокираха майките в бус на Орлов мост – явно за тях няма нищо свято, те майки нямат ли? Те знаят ли какво е да се бориш за детето си!?! За бъдещето и живота му!?

Системата НЯМА ДА НИ УБИЕ! Ние ще я унищожим, защото тя няма място под слънцето. Защото се показа уродливото лице на корупцията, геноцида и безчовечността!

Да кажем „ВЪН“ на чудовищата!

Елена Гунчева


* На снимката – „злите“ майки на деца с увреждания. Поклон за тези смели жени!

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Палатки блокираха и кръстовището пред Софийския университет

Нечувано! Полицията държи „под арест“ буса на майките, ченгета се нахвърлиха върху децата!

Протестиращи скандираха "Оставка" пред къщата на премиера в Банкя

Ден 24: Хиляди демонстранти в София и страната отново поискаха оставки Протест и черни чували от „Системата ни убива” пред дома на Борисов в Банкя Полицията блокира буса на майките, не го пусна до Орлов мост

Полицаи не пускат буса на "Системата ни убива" до "Орлов мост" (СНИМКИ, ВИДЕО НА ЖИВО)

Жени и майки с деца се изправиха пред полицейския кордон на барикадата в Стара Загора (ВИДЕО)

Десетки коли с протестиращи са пред къщата на премиера в Банкя (ВИДЕО)

Тръгна автошествието на майките от „Системата ни убива“ към Банкя

Ден 24: Протестът на живо

 

 


132284