Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Тези 3 зодии са майс...
Тези 3 зодии са майстори в секса

Тези 3 зодии са майстори в сексаВсички обичаме секса, особено с тези, които знаят как да ни изпратят сякаш в друга вселена и преживяването с тях е меко казано страстно и горещо. За съжаление не всеки е перфектния любовник, но има определени представители от зодиака, които имат предпоставка да бъдат истински майстори в леглото. По природа те са самоуверени, леко егоистични, когато трябва се проявяват и като алтруисти. Те са секси и интуитивно знаят какво ще се хареса на партньора. Нека да видим кои са трите зодии, с които нощта е просто незабравима. 

Овен

Овенът си е "най" във всяко отношение, не смейте да го отричате. Сексът не е изключение, защото първият представител на зодиака прави всичко с много страст и ако е наистина привлечен от половинката си, няма никакви задръжки и дава всичко от себе си, за да задоволи и себе си и нея. Той не си пада по дългите овертюри и по нежностите, но пък знае точно колко агресивен да бъде. Ако сте имали честта да си легнете с Овен, знаете за какво говорим. 

Лъв

Огнените Лъвчета обожават вниманието и са готови на всичко, за да им се възхищават. Постоянно се стремят да подобряват техниката си в секса и обичат да научават нови пози, с които да впечатлят партньора си. Лъвовете обичат да угаждат на себе си и на тези, които харесват, а половият акт е от съществено значение за тях. Ето защо често си купуват предизвикателно бельо и имат богат асортимент от секси дрехи.

Скорпион

Вероятно не сме ви изненадали. Просто няма как да подминем тези изкусителни майстори в секса. Едва ли някой ще отрече, че Скорпионите са най-фаталната и прелъстителна зодия. Те знаят как да ви привлекат, а щом усетят, че сте попаднали в капана им, страстният секс ви е в кърпа вързан. Само този, който не е бил със Скорпион не знае какво значи страст. 

 

 

Източник:https://woman.bg/


102738